Ο Κώστας Φορτούνης, μετά την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό, ήταν εμφανώς συγκινημένος για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του Πειραιά.

Ο πατέρας του αρχηγού των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο STAR για τις θρυλικές στιγμές το βράδυ της 29ης του Μάη, για τα δάκρυα του «Φόρτου», για την αγκαλιά του με τη μητέρα του και πολλά ακόμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο πατέρας του Φορτούνη:

«Το κύπελλο το αφιερώνω στην οικογένειά μου. Παρά τους τραυματισμούς ήθελα να γυρίσω στα γήπεδα και να με δει ο γιος μου, όπως πριν», είπε ο Κώστας Φορτούνης, που έκανε την υπόσχεσή του πραγματικότητα.

Μετά τη θρυλική νίκη του Ολυμπιακού, οι γονείς του μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της ζωής και της προσωπικότητάς του.

«Έκλαψε με τη μάνα του αγκαλιά και με τον γιο του. Με τον γιο του, που του έδωσε την υπόσχεση… Ήθελε να παίζει ποδόσφαιρο και αυτή την υπόσχεση την κράτησε. Και αυτό με κάνει πολύ περήφανο για τον γιο μου. Οι τραυματισμοί του ήταν πολύ δύσκολοι… Ήταν δύσκολα χρόνια… Σηκώθηκε, όμως», δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του.

«Είναι μεγάλος προσωπικός άθλος του Κώστα να επιστρέψει στη δράση μετά από τόσο σοβαρούς τραυματισμούς» είπε από την πλευρά του ο αδερφός του.

Δείτε το βίντεο