Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζορτζ Τσούνης πήγε στο γήπεδο και πανηγύρισε τη νίκη του Ολυμπιακού με το Γιάννη Αντετοκούμπο

Ο Τζορτζ Τσούνης πήγε στο γήπεδο και πανηγύρισε τη νίκη του Ολυμπιακού με το Γιάννη Αντετοκούμπο

«Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία» και «έκανε περήφανη την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες» έγραψε στο Χ ο αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα

Στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League βρέθηκε και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζορτζ Τσούνης. Παρόντας στο ιστορικότερο βράδυ του Ολυμπιακού. Προνομιούχος, «αυτόπτης μάρτυρας» ανάμεσα στους χιλιάδες της Νέας Φιλαδέλφειας. Και έχοντας μάλιστα στην παρέα του, τον σπουδαίο Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον διάσημο football agent, Kia Joorabchian.

Λατρεύει τα σπορ ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών και δη το ποδόσφαιρο. Ένα μήνα πριν μάλιστα (28/4) με αφορμή τα εγκαίνια American Space Piraeus Pop-Up» στο «Γ. Καραϊσκάκης» πάτησε και… χορτάρι φορώντας μάλιστα και την Ερυθρόλευκη –δώρο του Βαγγέλη Μαρινάκη- με το «7» στην πλάτη. Σιγά μην έχανε τον τελικό, λοιπόν. Από νωρίς στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και βέβαια πολύ χαρούμενος στο φινάλε. Και για την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Φιορεντίνα, αλλά και απο το γεγονός ότι όλα λειτούργησαν υποδειγματικά στην διοργάνωση και την ασφάλεια του τελικού.

Έγραψε ιστορία

Σε ανάρτηση του στο x ο Τζορτζ Τσούνης,  έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την «ιστορική του νίκη στον τελικό του UEFA Conference League» το βράδυ της Τετάρτης. Όπως ανέφερε «η κατάκτηση του πρώτου σας ευρωπαϊκού τροπαίου έγραψε ιστορία και είναι μια επάξια στιγμή υπερηφάνειας για την Ελλάδα και τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο».

Σε δεύτερη ανάρτηση του δε ο αμερικανός πρεσβευτής έδωσε συγχαρητήρια και για τη διοργάνωση σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «θα ήθελα επίσης να συγχαρώ όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση ενός ασφαλούς, διασκεδαστικού και αξέχαστου αγώνα, συμπεριλαμβανομένων των αδελφών μας στην Ελληνική Αστυνομία. Μπράβο!».

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024