Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Έπαθαν… πλάκα στο CBS με τον Ολυμπιακό: «Μιλάμε για απίστευτους οπαδούς, είναι κάτι μοναδικό»

Έπαθαν… πλάκα στο CBS με τον Ολυμπιακό: «Μιλάμε για απίστευτους οπαδούς, είναι κάτι μοναδικό»

Η κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό και το απίστευτο πάρτι των οπαδών του συλλόγου έκανε τεράστια αίσθηση και στο κορυφαίο αμερικανικό δίκτυο

Όλα είναι μαγικά στον αστερισμό του Ολυμπιακού και τα πάντα κινούνται (και θα κινούνται για πολύ καιρό ακόμα) σε ρυθμούς κατάκτησης του Conference League.

Η τεράστια επιτυχία της ομάδας του λιμανιού συγκλόνισε όλη την χώρα και προκάλεσε αίσθηση σε όλο τον κόσμο, καθώς η μεγάλη νίκη των «ερυθρόλευκων» και το… πάρτι που ακολούθησε «έπαιξαν» σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το μεγάλο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, το οποίο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου από την ελληνική ομάδα, αλλά και στην ατμόσφαιρα που επικράτησε σε όλη την χώρα μετά τον τελικό.

Οι Αμερικανοί τα έχασαν με τις απίστευτες εικόνες από τον Πειραιά, την στιγμή που ο Ελ Κααμπί πέτυχε το γκολ που έκρινε τον τελικό, αλλά και με το «πάρτι» που στήθηκε αμέσως μετά την λήξη του μεγάλου αγώνα.

Ενδεικτικά είναι άλλωστε και τα σχόλια των δύο παρουσιαστών της εκπομπής, οι οποίοι αποθεώνουν τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποστήριξη στην ομάδα τους.

Σε κάποια στιγμή μάλιστα αναρωτιούνται πως αυτή η ομάδα με αυτούς τους οπαδούς δεν είχε κατακτήσει νωρίτερα ευρωπαϊκό τίτλο.

Το επιφώνημα του ενός δημοσιογράφου μόλις «παίζουν» οι εικόνες από τον Πειραιά την στιγμή των πανηγυρισμών για το 1-0, φανερώνει και τον θαυμασμό των παρουσιαστών για τα όσα αντίκριζαν.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτές είναι οι εικόνες από τον Πειραιά σήμερα. Πως είναι δυνατόν αυτή η ομάδα να μην είχε ευρωπαϊκό τρόπαιο νωρίτερα; Το άξιζαν. Η υποστήριξη που έχουν από τους οπαδούς είναι απίστευτη.

Και προσθέστε το ευρωπαϊκό τρόπαιο σε 47 τίτλους πρωταθλητή στην Ελλάδα και σε 28 Κύπελλα Ελλάδας.

Αυτό είναι κάτι πολύ μεγάλο, είναι κάτι ξεχωριστό, είναι απίστευτο, κάτι διαφορετικό».

Ο Ολυμπιακός και οι οπαδοί του τρέλαναν όλο τον κόσμο, όπως αποδεικνύεται και από το ρεπορτάζ του αμερικανικού κολοσσού, καθώς μιλάμε για το CBS, ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου.

Το βίντεο τα λέει όλα:

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024