Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Καταδίκη Τραμπ: Αφιερωμένο στον πρώην πρόεδρο το εξώφυλλο των TIME

Καταδίκη Τραμπ: Αφιερωμένο στον πρώην πρόεδρο το εξώφυλλο των TIME

«Σε όλους τους χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδοθεί ο Τραμπ πρόσθεσε έναν νέο τίτλο: εγκληματίας» γράφει το ΤΙΜΕ

Αφιερωμένο στον Ντόναλντ Τραμπ είναι το πρωτοσέλιδο που ετοίμασαν τα στελέχη του αμερικανικού περιοδικού TIME μετά την ιστορική καταδίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και για τις 34 κατηγορίες που του είχαν επιβληθεί στο πλαίσιο της υπόθεσης της Στόρμι Ντάνιελας.

Στο πρωτοσέλιδο του TIME, φαίνεται το emoticon τον πρώην προέδρου των ΗΠΑ να έχει μπει κάτω από το σφυρί του δικαστηρίου. Το περιοδικό αναφέρει ότι «Για έξι εβδομάδες ο πρώην πιο ισχυρός άνθρωπος στον πλανήτη κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου όπως κάθε απλός πολίτης, ένας κατηγορούμενος για εγκληματική πράξη που κρινόταν από τους ενόρκους»

Νέος χαρακτηρισμός για τον Ντόναλντ Τραμπ

Ακόμη, το περιοδικό αναφέρει ότι «Ο Ντόναλντ Τραμπ αγριοκοίταζε, παραπονιόταν, φλυαρούσε και ροχάλιζε κατά τη διάρκεια μιας ιστορικής δίκης για το αν παραποίησε επιχειρηματικά αρχεία προκειμένου να κρύψει τα χρήματα που πλήρωσε σε μια πορνοστάρ την παραμονή των εκλογών του 2016.

Στις 30 Μαΐου, οι 12 ένορκοι εξέδωσαν την ομόφωνη ετυμηγορία τους: ένοχος και για τις 34 κατηγορίες. Σε όλες τους χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδοθεί – φανταχτερός επιχειρηματίας, επώνυμος σόουμαν, αφελής πρόεδρος – ο Τραμπ πρόσθεσε έναν νέο τίτλο: εγκληματίας».

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Ως «πολιτικός κρατούμενος» παρουσίασε τον εαυτό του ο Τραμπ

Μερικά λεπτά μετά την καταδίκη του, στην ποινική δίκη του στη Νέα Υόρκη, ο ιστότοπος της εκστρατείας του Ρεπουμπλικάνου, που διεκδικεί την επανεκλογή του στην προεδρία, άρχισε να ανακατευθύνει τους επισκέπτες σε ειδική σελίδα για τη συγκέντρωση κεφαλαίων, παρουσιάζοντάς τον σαν «πολιτικό κρατούμενο».

«Μόλις καταδικάστηκα σε στημένη πολιτική δίκη που αποτελεί κυνήγι μαγισσών: δεν έκανα τίποτα κακό», αναφέρει μήνυμα του πρώην προέδρου (2017-2021). «Έκαναν έφοδο στο σπίτι μου, με συνέλαβαν, με φωτογράφισαν, και τώρα μόλις με καταδίκασαν», συνεχίζει.

«Ο αμερικανικός λαός βλέπει καθαρά πίσω από τη δίκη-παρωδία του αγύρτη Τζο Μπάιντεν. Τόσο πολλοί Αμερικανοί αποφάσισαν να δωρίσουν στην εκστρατεία του προέδρου Τραμπ» που ο ειδικός ιστότοπος για αυτό αδυνατούσε να αντεπεξέλθει και «έπεσε», διαβεβαίωσε η ομάδα που διεξάγει την εκστρατεία του Ρεπουμπλικάνου μέσω X.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024