Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η ταινία που δεν είδαμε ποτέ με τη Νικόλ Κίντμαν και έσπασε ταμεία - «Έπαθα breakdown και αποχώρησα»

Η ταινία που δεν είδαμε ποτέ με τη Νικόλ Κίντμαν και έσπασε ταμεία – «Έπαθα breakdown και αποχώρησα»

Η Νικόλ Κίντμαν αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ταινία λόγω breakdown και πήρε τη θέση της η Τζόντι Φόστερ.

Η Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε ότι πέρασε ένα breakdown ενώ γύριζε την ταινία του 2022 Panic Room, με τον Τζόντι Φόστερ τελικά να την αντικαθιστά στην επιτυχημένη ταινία.

«Υπάρχει αυτή η λανθασμένη άποψη ότι κατά κάποιο τρόπο οι γυναίκες ηθοποιοί δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους, ότι δεν αρέσει η μία στην άλλη ή οτιδήποτε άλλο» ανέφερε η Τζόντι Φόστερ στο Hollywood Reporter κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τη Νικόλ Κίντμαν, τη Naomi Watts, την Brie Larson, την Τζένιφερ Άνιστον, την Anna Sawai και τη Σοφία Βεργκάρα.

«Όπως, Νικόλ, ανέβαλα μια ταινία από την οποία έπρεπε να φύγεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Νικόλ Κίντμαν απάντησε στο σχόλιο της Τζόντι Φόστερ. «Ναι! Και σε ευχαριστώ. Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Σκεφτόμουν πως παθαίνω breakdown και εσύ Τζόντι, ευτυχώς, ανέλαβες» υπογράμμισε.

Το θρίλερ του 2002 παρουσίαζε την ιστορία της Τζόντι Φόστερ και μιας νεαρής Kristen Stewart, που έπαιζε την κόρη της, καθώς αναγκάζονται να κρυφτούν μέσα στο δωμάτιο πανικού του διαμερίσματος όταν εισβάλλουν διαρρήκτες.

Το δύσκολο διαζύγιο της Νικόλ Κίντμαν

Η ηθοποιός είχε ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας, αλλά υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Δεν διευκρίνισε τον λόγο που ένιωθε ότι καταρρέει, αλλά ήταν περίπου την ίδια εποχή που διαλυόταν ο γάμος της με τον Τομ Κρουζ το 2001, μετά από 11 χρόνια.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η Νικόλ Κίντμαν αναφέρθηκε στο κόστος που είχε το διαζύγιό της, ενώ η καριέρα της απογειωνόταν.

«Δυσκολευόμουν με πράγματα στην προσωπική μου ζωή, ωστόσο η επαγγελματική μου ζωή πήγαινε τόσο καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά η 56χρονη ηθοποιός.

Εξήγησε μάλιστα πως δεν μπορούσε να απολαύσει το Όσκαρ που απέσπασε για την ερμηνεία της στην ταινία του 2003 Οι Ώρες. «Ήμουν σχεδόν απολογητική, κάτι που είναι τόσο ανόητο. Μακάρι να μπορούσα να το απολαύσω περισσότερο».

Sports in

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024