Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αγγελική Νικολούλη: «Πάντα τέτοια» – Ντυμένη στα ερυθρόλευκα για τον Ολυμπιακό

Αγγελική Νικολούλη: «Πάντα τέτοια» – Ντυμένη στα ερυθρόλευκα για τον Ολυμπιακό

Η Αγγελική Νικολούλη ντύθηκε στα ερυθρόλευκα για τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με ένα γκολ του εκτελεστή Αγιούμπ Ελ, νίκησε 1-0 τη Φιορεντίνα και κατέκτησε τον τίτλο στη διοργάνωση.

Η Αγγελική Νικολούλη, κατά την έναρξη της εκπομπής της, αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, λέγοντας πως ντύθηκε στα ερυθρόλευκα για χάρη του.

«Στα κόκκινα και εγώ ντυμένη σήμερα. Για την ακρίβεια, ερυθρόλευκη. Και για τη δύσκολη υπόθεση δολοφονίας που θα ερευνήσουμε αλλά και για έναν πρόσθετο ιδιαίτερο λόγο. Τον Ολυμπιακό. Για τον Ολυμπιακό που κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο και έγραψε ιστορία. Για τον ελληνικό αθλητισμό που μας έδωσε χαρές και περηφάνεια. Πάντα τέτοια. Και για τον Ολυμπιακό αλλά και για όλες τις ελληνικές ομάδες».

Το «Τούνελ» επιστρέφει στην άγρια δολοφονία του επιχειρηματία της ναυτιλίας και νέες μεθόδους ερευνών για τις εξαφανίσεις

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» σήμερα θα καταπιαστεί με τα πειστήρια της άγριας δολοφονίας του επιχειρηματία στο χώρο της ναυτιλίας, Βασίλη Χούπη, που έκαναν φτερά από τη ΔΟΥ Χαλκίδας. Το «χαμένο» αυτοκίνητο που «μιλάει» αλλά κανείς δεν το βρίσκει. Φέρνει αποκαλύψεις με το πρόσωπο – «κλειδί» αυτού του γρίφου.Πραγματογνώμονας δείχνει τα ηλεκτρονικά ντοκουμέντα που φωτίζουν τη δολοφονία.

Το «Τούνελ» συνεργάζεται με έμπειρο ερευνητή για τις νέες μεθόδους ερευνών σε εξαφανίσεις. Τι λέει αποκλειστικά στην εκπομπή ο διοικητής της Μονάδας Αγνοούμενων της βελγικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, Αλέν Ρεμί.

Το «έξυπνο ρολόι» από το «Χαμόγελο του Παιδιού» που μπορεί να προλάβει μία εξαφάνιση. Μια νέα τεχνολογία που θα δούμε την εφαρμογή της απόψε ζωντανά.

Πηγή: Megatv.com

Sports in

Μαθαίνει αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League ο ΠΑΟΚ

Ο νικητής του ζευγαριού Εγνάτια-Μπάνια Λούκα θα είναι και ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024