Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Συγκλονίζει η κόρη της 57χρονης που πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση - «Κάναμε σχέδια, είχαμε όνειρα»

Πάτρα: Συγκλονίζει η κόρη της 57χρονης που πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση – «Κάναμε σχέδια, είχαμε όνειρα»

«Ήταν ο βράχος μας, αυτήν την στιγμή βρίσκομαι στο μηδέν» - Δικαιοσύνη ζητά για τον θάνατο της μητέρας της σε μία «πολύ απλή επέμβαση» όπως την είχε χαρακτηρίσει ο γιατρός της

Γρίφος παραμένει ο θάνατος της γυναίκας από την Πάτρα που κατέληξε λίγες ώρες μετά τη λιποαναρρόφηση στην οποία υποβλήθηκε, με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης να αναμένονται από μέρα σε μέρα.

Ο τεχνικός σύμβουλος που διόρισε η οικογένεια της αδικοχαμένης 57χρονης αναμένει τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης προκειμένου να συντάξει το σχετικό πόρισμα, καθώς δεν έχουν σταλεί ακόμα όλα τα επίσημα έγγραφα και από τα τρία νοσοκομεία τα οποία επισκέφτηκε το μοιραίο βράδυ.

«Έχω τεράστιο πόνο»

Η κόρη της 57χρονης, που παραμένει σε σοκ από την τραγική έκβαση της επέμβασης για τη μητέρα της, μιλά στο MEGA και δηλώνει ότι απαιτεί δικαιοσύνη για τον θάνατο της μητέρας της.

«Οι πρώτες τέσσερις μέρες μου ήταν άρνηση, πίστευα ότι θα μπει η μαμά μου στο δωμάτιο, ότι θα τη δω και θα την αγκαλιάσω. Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου, ήταν ο ‘βράχος’ μας, αυτήν την στιγμή βρίσκομαι στο μηδέν».

Όπως λέει η ίδια:

«Την ημέρα πριν την επέμβαση καθόμασταν με τη μητέρα μου, είχαμε σχέδια και όνειρα και γελάγαμε. Ήταν υγιέστατη, πήγαινε τρεις φορές την βδομάδα γυμναστήριο, οι εξετάσεις της ήταν πεντακάθαρες. Ο θεράπων ιατρός τής είχε πει ότι η επέμβαση ήταν πολύ απλή, δεν περίμενα ότι η μητέρα μου θα χάσει τη ζωή της από την επέμβαση».

«Έχω τεράστιο πόνο μέσα μου, ένα τεράστιο γιατί που θέλω να απαντηθεί, απαιτώ Δικαιοσύνη. Εάν μου έλεγε κάποιος να μην είχα τίποτα, ούτε ένα σπίτι να κοιμηθώ και να έχω τη μάνουλα μου, θα έλεγα να έχω τη μάνα μου», καταλήγει.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ουνιόν Χάουζ

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ουνιόν Χάουζ. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024