Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το έκανε και για όλους αυτούς που δεν πρόλαβαν να το ζήσουν

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το έκανε και για όλους αυτούς που δεν πρόλαβαν να το ζήσουν

Τις ενδοξότερες μέρες του ζει ο Ολυμπιακός, με τους "ερυθρόλευκους" να κατακτούν το Europa Conference League και να περνούν στο πάνθεον του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι ποδοσφαιριστές του υπέταξαν την Φιορεντίνα στον μεγάλο τελικό και οδήγησαν τον Ολυμπιακό στο πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Το πρώτο ευρωπαϊκό που κατακτά ελληνικός σύλλογος, με τους Πειραιώτες να γεμίζουν με χαρά και περηφάνια τους οπαδούς τους, αλλά και ολόκληρη τη χώρα. Μια πολύ σπουδαία επιτυχία για τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, με τον Βάσκο τεχνικό και τους παίκτες του να κάνουν έκαναν πράξη το μεγάλο όνειρο των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

Ένας θρίαμβος, που φέρει φυσικά τη σφραγίδα του ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δεν σταμάτησε στιγμή να πιστεύει ότι στο… όνειρο. Στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου. Ένα όνειρο, που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών το βράδυ της Τετάρτης, είναι πλέον πραγματικότητα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν σταμάτησε να πιστεύει στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και στους ποδοσφαιριστές του ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εντός έδρας από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 4-1. Με μια ηγετική κίνηση ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών «έδεσε» τον Βάσκο στον Ολυμπιακό και απέδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του και τη στήριξή του.

Το όνειρο το τρελό έγινε πραγματικότητα

Μια στήριξη για την οποία δικαιώθηκε με τη σπουδαία πορεία που πραγματοποίησαν οι «ερυθρόλευκοι» στο Europa Conference League και φυσικά με την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Ένα τρόπαιο, το οποίο είχαν ονειρευτεί εκατομμύρια οπαδοί του Ολυμπιακού, αλλά και παράγοντες της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, από τη γέννηση του συλλόγου. Ιστορικοί παράγοντες που βοήθησαν τα μέγιστα στη γιγάντωση του Ολυμπιακού, όπως ο Μιλτιάδης Μαρινάκης και ο Σάββας Θεοδωρίδης, αλλά και εκατομμύρια οπαδοί του πειραϊκού συλλόγου, που δεν βρίσκονται πια μεταξύ μας. Όπως τα θύματα της Θύρας 7.

Ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για τον Ολυμπιακό και δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ και από κανέναν στον σύλλογο και φυσικά από τον ηγέτη των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση του ιστορικού τελικού αφιέρωσε το τρόπαιο στον Μιλτιάδη Μαρινάκη, στον Σάββα Θεοδωρίδη και στη Θύρα 7.

«Ήταν κάτι που χρωστάγαμε σε όλους τους Έλληνες, στα παιδιά που έχουν φύγει, τον πατέρα μου, τον Σάββα, στη Θύρα 7», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων το βράδυ του θριάμβου ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μάλιστα, την Πέμπτη και την Παρασκευή το τρόπαιο πήγε στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 που βρίσκεται έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και στα μνήματα των Μιλτιάδη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει πράξη την υπόσχεσή του.

Μια σπουδαία πράξη από τον ηγέτη του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε τα πάντα για να οδηγήσει τον σύλλογο στο πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο και δικαιώθηκε απόλυτα για όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στους «ερυθρόλευκους».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024