Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Welcome June: 10 σύνολα που θα φοράμε όλο τον μήνα

Welcome June: 10 σύνολα που θα φοράμε όλο τον μήνα

Τα πιο στιλάτα και δροσερά σύνολα του μήνα.

Με τον Ιούνιο να βρίσκεται προ των πυλών, η καλοκαιρινή διάθεση ανεβαίνει και οι γκαρνταρόμπες μας γεμίζουν με δροσερά και στιλάτα σύνολα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής. Καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν, είναι σημαντικό να επιλέγουμε ρούχα που προσφέρουν άνεση, δροσιά και φυσικά, στιλ.

Τα αέρινα φορέματα είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή για τις ζεστές μέρες του Ιουνίου. Είτε πρόκειται για ένα απλό λινό φόρεμα είτε για ένα αέρινο και εντυπωσιακό μάξι φόρεμα, αυτά τα κομμάτια προσφέρουν άνεση και κομψότητα, ενώ επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει. Συνδυάζονται εύκολα με σανδάλια και καπέλα, δημιουργώντας ένα ιδανικό σύνολο για βόλτες στην πόλη ή στην παραλία.

Τα σορτς και οι φούστες αποτελούν επίσης βασικά κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Ένα σορτς από βαμβάκι ή λινό μπορεί να συνδυαστεί με ένα απλό τοπ ή μια λευκή μπλούζα για ένα χαλαρό, καθημερινό look. Οι φούστες, από τη μίνι μέχρι τη μακριά, είναι ιδανικές για βραδινές εξόδους, ειδικά αν συνδυαστούν με ένα ελαφρύ μπλουζάκι ή ένα crop top.

Οι αέρινες μπλούζες και τα τοπ είναι απολύτως απαραίτητα για τον Ιούνιο. Επιλέξτε ελαφριά υφάσματα όπως βαμβάκι και λινό, που επιτρέπουν στο σώμα να παραμένει δροσερό. Τα λευκά και γήινα χρώματα είναι ιδανικά για να αντανακλούν το φως του ήλιου και να αποπνέουν μια αίσθηση φρεσκάδας, αλλά ποτέ δεν λέμε όχι σε μια πιο έντονη απόχρωση που ακτινοβολεί.

Τα αξεσουάρ παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στο καλοκαιρινό ντύσιμο. Ένα καπέλο με φαρδύ γείσο όχι μόνο προσφέρει στιλ αλλά και προστασία από τον ήλιο, ενώ μια μεγάλη ψάθινη τσάντα είναι ιδανική για τις εξορμήσεις σας.

Ο Ιούνιος είναι η τέλεια στιγμή για να πειραματιστείτε με διάφορα στιλ και να αναδείξετε την προσωπικότητά σας μέσα από τα σύνολά σας. Επιλέξτε ρούχα που σας προσφέρουν άνεση και σας κάνουν να νιώθετε καλά, και απολαύστε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού με στιλ και αυτοπεποίθηση.

Mini φορέματα και sneakers

Girly χαριτωμένα και δροσερά τα μίνι φορέματα βάφονται σε παστέλ αποχρώσεις -το butter yellow είναι η αγαπημένη μας- και αποκτούν ρομαντικές λεπτομέρειες στα μανίκια και το ντεκολτέ.

Crochet φόρεμα με μπαλαρίνες και τσάντα σε καλοκαιρινό χρώμα

Λευκή φούστα με λινό γιλέκο και δερμάτινα φλατ σανδάλια

Αυτό το σύνολο είναι ό,τι πιο καλοκαιρινό. Η λευκή φούστα σε Α γραμμή είναι huge trend και το γιλέκο είναι το καλύτερο ταίρι για να είστε δροσερές και κομψές.

Shirt dress με strappy πέδιλα και χρυσά κοσμήματα

Ένας συνδυασμό κλασικός και αγαπημένος, που ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να μας προδώσει ποτέ.

Καφέ φόρεμα, clogs ή πλατφόρμες και μαντήλι στα μαλλιά

Αυτό το outfit έχει κάτι το 60s-70s, λίγο μποέμ λίγο σέξι, πολύ σοφιστικέ. Αυτό το τελευταίο vibe το οφείλει ξεκάθαρα στην καφέ απόχρωση. Δώστε μία ξεχωριστή πινελιά και ύφος ντίβας με τα γυαλιά ηλίου και το μαντήλι.

Λευκό λινό παντελόνι και κόκκινο λινό πουκάμισο

Aέρινο και δροσερό, το σύνολο αυτό είναι υπέροχο για το γραφείο αλλά και τα after work  drinks με φίλους. Προσθέστε animal print σανδάλια, δερμάτινη ζώνη και πλεκτή pouch bag.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monikh (@monikh)

Balloon dress σε ζωηρή απόχρωση

Κοριτσίστικο, fun και δροσερό αυτό το look είναι το νέο cocktail και ιδανικό για τα parties που μπορεί να είστε καλεσμένες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dilara (@dlrmk)

Το boxer shorts με T-shirt με στάμπα

Μα υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο από το βαμβακερό μπλουζάκι μας στις αρχές του καλοκαιριού; Φέτος η τάση το θέλει με φρούτα και διάφορα ζαρζαβατικά τυπωμένα με έντονα χρώματα στην επιφάνεια του. Συνδυάστε με boxer shorts και όποιο υπόδημα αγαπάτε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lara (@lara_bsmnn)

To ανοιχτόχρωμο slip dress με flip flop heels

Από τη μία το αισθησιακό μεταξωτό σατέν σε σαμπανιζέ απόχρωση που αποπνέει πολυτέλεια, χρυσά κοσμήματα και από την άλλη το μίνιμαλ 90s πέδιλο, αυτό το οutfit είναι ιδιαίτερα γοητευτικό.

Σύνολο με κεντήματα και δερμάτινα σανδάλια

Αν θέλετε να υιοθετήσετε την αναβίωση του boho τότε ένα κομμάτι με κεντήματα αρκεί για να πετύχετε την φολκλόρ ατμόσφαιρα. Πόσο μάλλον δύο! Συνδυάστε με δερμάτινα σανδάλια και ψάθινη τσάντα για ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα.

Πηγή: grace.gr

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024