Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης για Σκέρτσο: Αν συνεχίσει να ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση, ίσως του προτείνουμε θέση στα ψηφοδέλτια

Κασσελάκης για Σκέρτσο: Αν συνεχίσει να ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση, ίσως του προτείνουμε θέση στα ψηφοδέλτια

Ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει πως «είναι παγκόσμια πρωτοτυπία ο υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, αλλά προσωπικά με χαροποιεί ιδιαίτερα»

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» του ΣΥΡΙΖΑ με τον Άκη Σκέρτσο, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας στο One Channel για την ακρίβεια, όπου ισχυρίσθηκε ότι το ίδιο απορρυπαντικό είναι φθηνότερο στη Γερμανία από ό,τι στην Ελλάδα, επειδή έχει… υποδεέστερη σύνθεση, τις οποίες σχολίασε δηκτικά ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον υπουργό να τον κατηγορεί για «διαστρέβλωση και προπαγάνδα».

«Πρώτα, ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, αντί να απολογηθεί για το γεγονός ότι η αισχροκέρδεια των πολυεθνικών στην Ελλάδα βρίσκεται εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα τα ίδια προϊόντα να είναι ακριβότερα στη χώρα μας από τη Γερμανία, υποστήριξε ανερυθρίαστα (One Channel, 31.05.24) ότι οι Γερμανοί καταναλωτές αγοράζουν… κατώτερης ποιότητας προϊόντα και έτσι δικαιολογείται η χαμηλότερη τιμή!», ανταπαντά η Κουμουνδούρου.

Και σημειώνει χαρακτηριστικά πως «τώρα, όχι μόνο δεν παίρνει πίσω τον εμπαιγμό σε βάρος των πολιτών – αντίθετα, ομολογεί ότι στην Ελλάδα η ακρίβεια δεν είναι εισαγόμενη (όπως προσπαθούσε να μας πείσει το Μαξίμου), αλλά οφείλεται στις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές των πολυεθνικών εταιρειών, οι οποίες ανενόχλητες και με την ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη κερδοσκοπούν ασύστολα».

«Ο κ. Σκέρτσος, μάλιστα, πάνω στον πανικό του, υποδύεται το στέλεχος της… αντιπολίτευσης και εγκαλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν τα βάζει με τα καρτέλ. Λες και είναι ο Στέφανος Κασσελάκης και όχι η ΝΔ που κυβερνά τα τελευταία 5 χρόνια!», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία ο υπουργός επικρατείας της κυβέρνησης να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, αλλά προσωπικά με χαροποιεί ιδιαίτερα»

Για να υπογραμμίσει πως «ενώ ο υπουργός Επικρατείας του κ. Μητσοτάκη (του πρώτου πρωθυπουργού παγκοσμίως που υπολογίζει τις τιμές με βάση το μισό κιλό) παριστάνει τον απλό παρατηρητή. Σαν να έχει κάποιος άλλος την ευθύνη για τους υψηλούς φόρους, την απουσία ελέγχων για την πάταξη της αισχροκέρδειας, τη δημιουργία των καρτέλ και την παντελή έλλειψη ανταγωνισμού».

«Σαν να είναι άλλη κυβέρνηση και όχι αυτή του κ. Μητσοτάκη που αρνείται εμμονικά τη μείωση των έμμεσων φόρων, που προτείνει στο κοστολογημένο του πρόγραμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και ειδικά τον μηδενισμό του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά», προσθέτει.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «νέο επικοινωνιακό πυροτέχνημα εξαπάτησης των καταναλωτών», το οποίο κατέληξε σε «ωμή παραδοχή της άρνησης της κυβέρνησης να παρέμβει ενάντια στην τρομακτική ακρίβεια, με αποτέλεσμα οι Έλληνες να αγοράζουν την ελληνική φέτα ακριβότερα απ’ όσο πωλείται στα γερμανικά σουπερμάρκετ».

«Η πολιτική απάτη έχει τα όριά της και η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έχει ξεπεράσει προ πολλού», σημειώνει καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν συνεχίσει να ξεμπροστιάζει έτσι την κυβέρνηση, ίσως του προτείνουμε θέση στα ψηφοδέλτια»

Δηκτικά σχολίασε και ο Στέφανος Κασσελάκης τα λεγόμενα Σκέρτσου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «αν συνεχίσει να ξεμπροστιάζει έτσι την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ίσως πρέπει να σκεφτούμε στον ΣΥΡΙΖΑ να του προτείνουμε θέση στα ψηφοδέλτιά μας».

Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «Προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί το ίδιο απορρυπαντικό έχει πιο ακριβά στην Ελλάδα από ό,τι στη Γερμανία των τριπλάσιων μισθών, ο κ. Σκέρτσος ομολογεί ότι στην Ελλάδα η ακρίβεια οφείλεται στην ύπαρξη κερδοσκόπων που δρουν ανενόχλητοι με την ανοχή της κυβέρνησης! Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία ο υπουργός επικρατείας της κυβέρνησης να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, αλλά προσωπικά με χαροποιεί ιδιαίτερα. Τον παρακαλώ να ζητήσει και μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μήπως και περιοριστεί το οξύ πρόβλημα. Αν συνεχίσει να ξεμπροστιάζει έτσι την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ίσως πρέπει να σκεφτούμε στον ΣΥΡΙΖΑ να του προτείνουμε θέση στα ψηφοδέλτιά μας».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024