Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ένταση με Μπαρτζώκα και τον κόσμο του Περιστερίου

Ένταση με Μπαρτζώκα και τον κόσμο του Περιστερίου

Δεν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Ο Ολυμπιακός έξανε το… καθήκον του κόντρα στο Περιστέρι, όπου επιβλήθηκε με 84-71, έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς της Basket League.

Με τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μίλησε στην κάμερα καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ δεν μίλησε ούτε στην κάμερα της ΕΡΤ με αποτέλεσμα να πάρει τη θέση του ο άμεσος συνεργάτης του, Γιώργος Μποζίκας.

Ένταση υπήρξε μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού στο Περιστέρι ανάμεσα στον Γιώργος Μπαρτζώκα και στους οπαδούς των γηπεδούχων.

Ο λόγος που συνέβη αυτό έχει να κάνει με την απρεπή συμπεριφορά των οπαδών του Περιστερίου προς το πρόσωπο του Μπαρτζώκα, όπως αναφέρουν σχετικά από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ρεκόρ καριέρας στις ασίστ για τον Παπανικολάου

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Κώστας Παπανικολάου, που πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση τόσο όσον αφορά το σκοράρισμα, όσο και στη δημιουργία.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων σημείωσε 11 πόντους 5/8 2π., 1/3 3π.), ενώ μοίρασε και 9 ασίστ, επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα φόργουορντ. Παράλληλα, γέμισε την στατιστική με 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο, στα περίπου 25 λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024