Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Για την πρόκριση στους τελικούς ο Ολυμπιακός, για παράταση… ζωής παίζει το Περιστέρι

Για την πρόκριση στους τελικούς ο Ολυμπιακός, για παράταση… ζωής παίζει το Περιστέρι

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Game 2 των ημιτελικών της Basket League, με τους ερυθρόλευκους να προηγούνται με 1-0 στην σειρά και να απέχουν μία νίκη από τους τελικούς.

Περιστέρι- Ολυμπιακός, πράξη δεύτερη για τα ημιτελικά της Basket League με τους ερυθρόλευκους να απέχουν μόλις μία νίκη από την πρόκρισή τους στους τελικούς.

Οι «Πρίγκιπες» να υποδέχονται τους Πειραιώτες (17:15, ΕΡΤ3) στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και φιλοδοξούν από την πλευρά τους να δώσουν ζωή στην σειρά για ένα ακόμα παιχνίδι.

Ο Φαλ και το Περιστέρι

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν στο παιχνίδι χωρίς τον τραυματία Μουσταφά Φαλ που έπαθε κάταγμα κόπωσης και μένει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και τους Μόουζες Ράιτ, Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα (δεν είναι δηλωμένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω του ορίου των 7 ξένων), ενώ για το Περιστέρι αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζερμέιν Λοβ, ο οποίος τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.

Πέρα από αυτά ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζουν κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα και έτσι αναμένεται ένα πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό παιχνίδι στο Περιστέρι μέσα σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, όπως συνηθίζουν άλλωστε οι Περιστεριώτες.

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024