Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
L’Equipe: «Ο Κβαρατσκέλια απάντησε θετικά στην Παρί Σεν Ζερμέν»

L’Equipe: «Ο Κβαρατσκέλια απάντησε θετικά στην Παρί Σεν Ζερμέν»

Σημερινά δημοσιεύματα από την Γαλλία να κάνουν λόγο για συμφωνία του Γεωργιανού άσου με τους Παριζιάνους.

Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια απάντησε θετικά στην προσφορά που του παρουσίασε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτό αναφέρει σήμερα (1/6) η γαλλική εφημερίδα «L’Equipe», σύμφωνα με την οποία ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός της Νάπολι αποδέχθηκε την δελεαστική πρόταση του παριζιάνικου συλλόγου, ο οποίος έχει βγει στην αγορά αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Equipe, η πρωταθλήτρια Γαλλίας επιδιώκει πλέον συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο που ανήκει στον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λουίς Κάμπος, ο πρόεδρός Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, αλλά και ο Λουίς Ενρίκε, βιάζονται να κλείσουν τα θέμα της αγοράς του, αφού τον θεωρούν ιδανικό αντικαταστάτη του Γάλλου σούπερ σταρ ο οποίος θα ενταχτεί στην Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο διάστημα, και θα κάνουν ότι μπορούν για να κλείσει άμεσα η μεταγραφή του.

Το συμβόλαιο του Κβαρατσκέλια με τους «Παρτενοπέι» λήγει στις 30 Ιουνίου 2027 και ο ναπολιτάνικος σύλλογος εργάζεται για την ανανέωσή του, δεδομένου ότι ο Γεωργιανός άσος αναφέρεται ως ένας από τους παίκτες από τους οποίους θέλει να βασιστεί ο επόμενος προπονητής της Νάπολι, Αντόνιο Κόντε.

Προ των πυλών ο Κόντε

Ο Ιταλός τεχνικός, σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είναι ένα βήμα πριν επιστρέψει στους ιταλικούς πάγκους μετά την επιτυχημένη του θητεία στην Ίντερ, ενώ τελευταία του δουλειά ήταν η Τότεναμ, χωρίς ωστόσο να έχει κάποια ιδιαίτερη επιτυχία.

Οι «παρτενοπέι» είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσουν την τελική συμφωνία τη Δευτέρα (3/6), ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Κόντε, ενδέχεται να είναι αξίας περίπου 18 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια.

Sports in

Ο Σπανούλης και η «θεωρία της σκάλας»

Ένα πράγμα που είχε μάθει αυτή η γενιά από τους παλαιότερους ήταν να μην αφήνει κανένα παιχνίδι χωρίς μάχη μέχρι εσχάτων με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα φυσικά τον επικό ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024