Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια απάντησε θετικά στην προσφορά που του παρουσίασε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτό αναφέρει σήμερα (1/6) η γαλλική εφημερίδα «L’Equipe», σύμφωνα με την οποία ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός της Νάπολι αποδέχθηκε την δελεαστική πρόταση του παριζιάνικου συλλόγου, ο οποίος έχει βγει στην αγορά αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Equipe, η πρωταθλήτρια Γαλλίας επιδιώκει πλέον συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο που ανήκει στον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λουίς Κάμπος, ο πρόεδρός Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, αλλά και ο Λουίς Ενρίκε, βιάζονται να κλείσουν τα θέμα της αγοράς του, αφού τον θεωρούν ιδανικό αντικαταστάτη του Γάλλου σούπερ σταρ ο οποίος θα ενταχτεί στην Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο διάστημα, και θα κάνουν ότι μπορούν για να κλείσει άμεσα η μεταγραφή του.

Το συμβόλαιο του Κβαρατσκέλια με τους «Παρτενοπέι» λήγει στις 30 Ιουνίου 2027 και ο ναπολιτάνικος σύλλογος εργάζεται για την ανανέωσή του, δεδομένου ότι ο Γεωργιανός άσος αναφέρεται ως ένας από τους παίκτες από τους οποίους θέλει να βασιστεί ο επόμενος προπονητής της Νάπολι, Αντόνιο Κόντε.

Προ των πυλών ο Κόντε

Ο Ιταλός τεχνικός, σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είναι ένα βήμα πριν επιστρέψει στους ιταλικούς πάγκους μετά την επιτυχημένη του θητεία στην Ίντερ, ενώ τελευταία του δουλειά ήταν η Τότεναμ, χωρίς ωστόσο να έχει κάποια ιδιαίτερη επιτυχία.

Οι «παρτενοπέι» είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσουν την τελική συμφωνία τη Δευτέρα (3/6), ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Κόντε, ενδέχεται να είναι αξίας περίπου 18 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια.