Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Φουντώνουν τα σενάρια για το μέλλον του Μίτσιτς

Φουντώνουν τα σενάρια για το μέλλον του Μίτσιτς

Ο Βασίλιε Μίτσιτς μπορεί να ανήκει στους Χόρνετς, όμως τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του – Η εξέλιξη που «αναψε» φωτιές και για τον Παναθηναϊκό

O Βασίλιε Μίτσιτς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Ευρωπαίους παίκτες στον κόσμο, κατέκτησε δύο Euroleague με την Εφές του Εργκίν Αταμάν και πλέον αγωνίζεται στο ΝΒΑ και τους Σάρλοτ Χόρνετς.

Η σεζόν του είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, όμως στο δεύτερο μισό έπαιξε πολύ και ήταν και πολύ καλός, με αποτέλεσμα στη Σάρλοτ να «τρίβουν» τα χέρια τους. Ο Σέρβος γκαρντ παρόλα αυτά είναι συνεχώς στην επικαιρότητα, τα σενάρια γύρω από εκείνον δίνουν και παίρνουν και το γεγονός ότι δείχνει να μην αισθάνεται άνετα στις ΗΠΑ έχει «ανάψει» φωτιές.

Ο Μίτσιτς μετά το τέλος των υποχρεώσεων του βρέθηκε και στο Βερολίνο για να παρακολουθήσει το Final Four συναναστράφηκε πολύ τόσο με τον Εργκίν Αταμάν όσο και με τον γιο του και έχουν φουντώσει οι φήμες περί επιστροφής του στην Ευρώπη.

Ο Μίτσιτς είναι δεδομένο ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στη Euroleague και ο Παναθηναϊκός τον… περιμένει με ανυπομονησία, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει και μία πληροφορία που αναφέρει ότι ο Σέρβος γκαρντ ψάχνει για σπίτι στην Αθήνα.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι, μιας και ο Μίτσιτς έχει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και το αρέσει η ζωή και η Αθήνα, όμως υπάρχει συζήτηση γύρω από την πιθανότητα επιστροφής του στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό.

Προς το παρόν, όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στους Χόρνετς, όμως αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Euroleague, ο Παναθηναϊκός θα είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις ομάδες που θα τον προσεγγίσει. Και έχει και το μεγάλο «όπλο» που λέγεται Εργκίν Αταμάν στις διαπραγματεύσεις, μιας και έχουν συνυπάρξει μαζί για πολλά χρόνοα στην Εφές.

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024