Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αταλάντα – Φιορεντίνα 2-3: Φινάλε με νίκη στη σεζόν για τους Βιόλα (vid)

Αταλάντα – Φιορεντίνα 2-3: Φινάλε με νίκη στη σεζόν για τους Βιόλα (vid)

Η Φιορεντίνα έφυγε με το «διπλό» (3-2) από την έδρα της Αταλάντα, αλλά οι φίλοι της ομάδας τους… έκραξαν στα social media ελέω Ολυμπιακού.

Πολλά γκολ, πλούσιο θέαμα και… ειρωνείες στα social media των «βιόλα» επεφύλασσε η εξ αναβολής αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Serie A, ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Φιορεντίνα στο Μπέργκαμο, με την οποία ολοκληρώθηκε η σεζόν 2023/2024 στη Serie A.

Το αδιάφορο βαθμολογικά ματς βρήκε νικήτρια την Φιορεντίνα με 3-2, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω της καρδιακής προσβολής που υπέστη λίγες ώρες νωρίτερα ο γενικός διευθυντής των «βιόλα», Τζο Μπαρόνε, ο οποίος δύο ημέρες μετά άφησε την τελευταία πνοή σε νοσοκομείο του Μιλάνου.

 Στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας της Φλωρεντίας, ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο είδε την ομάδα του να παίρνει μία νίκη γοήτρου, τέσσερα 24ωρα μετά την ήττα στον τελικό του Conference League από τον Ολυμπιακό.

Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο σέντερ φορ τους, Αντρέα Μπελότι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει και ο Νίκο Γκονζάλες. Οι κάτοχοι του Europa League «μπεργκαμάσκι» ισοφάρισαν δύο φορές, αλλά δεν βρήκαν απάντηση στο τρίτο γκολ που δέχθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κι αποχαιρέτησαν τον κόσμο τους με μία εντός έδρας ήττα.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα η Αταλάντα κατετάγη οριστικά στην 4η θέση, μέσω της οποίας θα βρεθεί στο group stage του Champions League, ενώ για τους «βιόλα» δεν άλλαξε κάτι καθώς ήταν γνωστό ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματα θα έπαιρναν την 8η θέση στην τελική βαθμολογία και το «εισιτήριο» για τους προκριματικούς του Conference League της περιόδου 2024/2025.

Θυμίζουμε πως, υπήρξαν καυστικά σχόλια από τους οπαδούς της Φιορεντίνα, στα σχόλια κάτω από το ποστάρισμα για το γκολ των «βιόλα» κόντρα στην Αταλάντα. «Μπράβο, όταν τίποτα δεν έχει σημασία», «κόντρα στον Ολυμπιακό όμως…», «Θεέ μου, τι ομάδα ηλιθίων είναι αυτή χαχαχα», «έπαιζε την Τετάρτη;», ήταν μερικά από τα σχόλια των οπαδών της Φιορεντίνα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το νέο του πούλμαν (pics)

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το πούλμαν της νέας σεζόν, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό και φυσικά… ερυθρόλευκο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024