Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μέσι, Σουάρες και Άλμπα σκόραραν αλλά η Ίντερ Μαϊάμι δεν κέρδισε (vids)

Μέσι, Σουάρες και Άλμπα σκόραραν αλλά η Ίντερ Μαϊάμι δεν κέρδισε (vids)

Η Ίντερ Μαϊάμι είδε τους αστέρες της να χρίζονται σκόρερ, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την Σεντ Λούις Σίτι (3-3) – Aκόμα ένα ρεκόρ για τον Μέσι που είναι έτοιμος για το Copa America

Δεύτερη σερί γκέλα για την Ίντερ Μαϊάμι, που έμεινε στο 3-3 με τη Σεντ Λούις Σίτι εντός έδρας και μάλιστα χρειάστηκε να ισοφαρίσει τρεις φορές την αναμέτρηση.

Ο Λιονέλ Μέσι στο 25′ και ο Λουίς Σουάρες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου βρήκαν δίχτυα φτάνοντας τα 12 γκολ τη φετινή σεζόν, ενώ ο Τζόρντι Άλμπα με πλασέ στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μάλιστα ο Ισπανός μπακ είχε και τις δύο ασίστ στα άλλα δύο γκολ, ενώ ο Ουρουγουανός φορ είχε σημειώσει με αυτογκόλ στο 68′ το 2-3.


Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο έφτασε τους 35 βαθμούς σε 18 αγώνες και είναι στην πρώτη θέση της ανατολικής περιφέρειας, ωστόσο το δεύτερο Σινσινάτι με 33 βαθμούς έχει δύο ματς λιγότερα.

Ο Μέσι μάλιστα κατάφερε να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ στο πρωτάθλημα του MLS. Με το γκολ που πέτυχε, ο Αργεντινός έγινε ο ποδοσφαιριστής που φτάνει πιο γρήγορα από τον καθένα τα 25 γκολ + ασίστ σε μια σεζόν, καθώς χρειάστηκε μόλις 12 συμμετοχές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα για να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024