Πρόωρη δικαίωση για εκείνους που από την πρώτη στιγμή εκτιμούν ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι ήδη ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ; Η εκλογική διαδικασία είναι προγραμματισμένη για τις 22 Ιουλίου, και σε αυτές τις περιπτώσεις «ποτέ δεν λες ποτέ».

Είναι αλήθεια όμως ότι ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ έκανε κανονική επίδειξη δύναμης από σήμερα κιόλας. Από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του.

Εκπρόσωποι από 38 Ενώσεις ήταν στο πλευρό του, στο κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου γνωστοποίησε την υποψηφιότητα του. Και το ρεπορτάζ λέει πως έχει ακόμη 2 έτοιμες να ανακοινώσουν δημόσια την υποστήριξη στο πρόσωπο του, και τουλάχιστον 4 «δεμένες».

Αν υπολογίσει κάποιος και 7 ΠΑΕ που με βάση τις ίδιες πληροφορίες είναι στο πλευρό του; Ξεπερνά ήδη τις 50 ψήφους σε μια εξέλιξη που μετατρέπει την αναμονή για την διαδικασία σε ρουτίνα. Συνολικά ο Γκαγκάτσης έχει 51 στο πλευρό του από τους 74 που έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν. Και που αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει πως ο εκλεκτός του Γιαννάκη Παπαδόπουλου και της «παράταξης» ΑΕΚ στην ΕΠΟ, μάλλον έχασε από τα αποδυτήρια. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος.

Η δική του υποψηφιότητα βεβαίως δημοσιοποιήθηκε ήδη από τον εξωδιοικητικό παράγοντα της ΑΕΚ, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Η προθεσμία για την σχετική υποβολή της υποψηφιότητας του, είναι μέχρι μεθαύριο. Θα μπει όμως σε μια τέτοια διαδικασία έχοντας ήδη… χάσει; Μένει να το δούμε στις επόμενες ώρες