Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Σημαντική μεταγραφή για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού: Πήρε την Ραϊκρόου

Σημαντική μεταγραφή για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού: Πήρε την Ραϊκρόου

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού απέκτησε τη Γαλλίδα τερματοφύλακα, Μάϊά Ραϊκρόου, η οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να ενισχύουν τη γυναικεία ομάδα πόλο με την Γαλλίδα, Μάϊά Ραϊκρόου. Οι Πειραιώτες, μετά την αποχώρηση της Ιωάννας Σταματοπούλου, κινήθηκαν ταχύτατα και προχώρησαν στην απόκτηση της Μάια Ραϊκρόου, η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της εθνικής ομάδας της Γαλλίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μάια Ραϊκρόου υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού.

Μια παίκτρια με σημαντικές εμπειρίες, που έρχεται στον πειραϊκό σύλλογο για να τον βοηθήσει να κατακτήσει ακόμα περισσότερους τίτλους.

Η Μάια Ραϊκρόου είναι γεννημένη στις 19 Μαρτίου του 1995. Αγωνίστηκε στο NCAA με το Πανεπιστήμιο της Αριζονα. Είναι 6 φορές πρωταθλήτρια Γαλλίας με την Λιλ (2019-24). Εχει επίσης χρυσό μετάλλιο με τις ΗΠΑ στο World league του 2017 στην Κίνα, ενώ ήταν η βασική τερματοφύλακας της εθνικής Γαλλίας στο Παγκόσμιο της Ντοχα. Φυσικά, θα είναι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Μια από τις κορυφαίες τερματοφύλακες του γυναικείου πόλο, με τον Ολυμπιακό να βάζει ψηλά τον πήχη και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Η διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου θα κάνει τα πάντα για να ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα πόλο με παίκτριες από το κορυφαίο ράφι, όπως είναι χωρίς καμία αμφιβολία η Μάια Ραϊκρόου.

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024