Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Ξέσπασε κατά του Ντόναλντ Τραμπ η Στόρμι Ντάνιελς - Η ποινή που ζητάει να του επιβληθεί

ΗΠΑ: Ξέσπασε κατά του Ντόναλντ Τραμπ η Στόρμι Ντάνιελς – Η ποινή που ζητάει να του επιβληθεί

Ο πρώην πρόεδρος περιμένει να ανακοινωθεί η ποινή του. Αυτό θα γίνει στις 11 Ιουλίου στις 10 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Η Στόρμι Ντάνιελς ζήτησε να φυλακιστεί ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την καταδίκη του για 34 κατηγορίες για παραποίηση επαγγελματικών αρχείων.

Η πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων, η οποία πληρώθηκε 130.000 δολάρια ως «νομικά έξοδα» για τη σιωπή της σχετικά με τη σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, προειδοποίησε ότι ο υποψήφιος πρόεδρος είναι «εντελώς εκτός πραγματικότητας».

Τι ποινές ζήτησε

«Νομίζω ότι θα έπρεπε να καταδικαστεί σε φυλάκιση και σε κάποια κοινωνική εργασία που θα εργάζεται για τους λιγότερο τυχερούς, ή να είναι ο εθελοντής σάκος του μποξ σε ένα καταφύγιο γυναικών», δήλωσε η 45χρονη Ντάνιελς στην εφημερίδα Sunday Mirror.

Η Ντάνιελς δήλωσε ότι αισθάνεται «σοκαρισμένη» αλλά και δικαιωμένη μετά τη  καταδίκη του Τραμπ από τους ενόρκους σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, η οποία, όπως είπε, έδειξε ότι πίστεψαν τη μαρτυρία της.

Ωστόσο, η ίδια δήλωσε ότι δεν μπορεί να αποφύγει τις απειλές θανάτου από τους υποστηρικτές του Τραμπ, τις οποίες αντιμετωπίζει από τότε που μίλησε για την πληρωμή από τον τότε δικηγόρο του Τραμπ, Μάικλ Κόεν, η οποία φέρεται να έγινε για να διασφαλίσει ότι θα παραμείνει σιωπηλή τις ημέρες πριν από τις αμερικανικές εκλογές του 2016 σχετικά με το υποτιθέμενο σεξ που είχε με τον επιχειρηματία σε τουρνουά γκολφ διασημοτήτων 10 χρόνια νωρίτερα.

«Ποτέ δεν θα τελειώσει για μένα»

«Το να βρίσκεσαι στο δικαστήριο ήταν τόσο εκφοβιστικό με τους ενόρκους να σε κοιτούν, αλλά χαίρομαι που βγήκαν στο δικαστήριο τα πράγματα που ήθελαν να βγουν και να αποδείξουν, όπως είπα, ότι έλεγα την αλήθεια όλο αυτό το διάστημα.

«Δεν έχει τελειώσει για μένα. Ποτέ δεν θα τελειώσει για μένα. Μπορεί ο Τραμπ να είναι ένοχος, αλλά εγώ πρέπει να ζήσω με την κληρονομιά».

Πότε θα ανακοινωθεί η ποινή του

Η ετυμηγορία κατά του Τραμπ ήρθε αφού οι ένορκοι συσκέφθηκαν για λιγότερο από 12 ώρες στην πρωτοφανή πρώτη ποινική δίκη κατά προέδρου των ΗΠΑ, νυν ή πρώην.

Σηματοδοτεί μια επικίνδυνη πολιτική στιγμή για τον Τραμπ, τον πιθανό υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, του οποίου τα ποσοστά παρέμειναν αμετάβλητα καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης, αλλά θα μπορούσαν να καταρρεύσουν ανά πάσα στιγμή.

Ο Τραμπ καταδικάστηκε από 12 ενόρκους της Νέας Υόρκης για το κακούργημα της παραποίησης επιχειρηματικών αρχείων, το οποίο καθιστά έγκλημα για ένα άτομο να κάνει ή να προκαλεί ψευδείς καταχωρίσεις σε αρχεία με σκοπό να διαπράξει ένα δεύτερο έγκλημα. Η ποινή του θα ανακοινωθεί στις 11 Ιουλίου στις 10 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024