Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Απειλές Τραμπ με «όπλο» τους οπαδούς του

ΗΠΑ: Απειλές Τραμπ με «όπλο» τους οπαδούς του

«Σημείο ρήξης» για τους οπαδούς μου τυχόν επιβολή ποινής φυλάκισής μου - Όσα δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ για την ιστορική καταδίκη

Ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε σε συνέντευξη που μεταδόθηκε από το Fox News σήμερα ότι μία ποινή φυλάκισης θα μπορούσε να φέρει «σε σημείο ρήξης» τους οπαδούς του.

Μία επιβολή ποινής φυλάκισης «θα ήταν δύσκολο για το κοινό να την αποδεχθεί. Ξέρετε, κάποια στιγμή, υπάρχει ένα σημείο ρήξης…»

«Ο κόσμος το καταλαβαίνει. Είναι απάτη», είπε μιλώντας για τη δίκη και συνέχισε «και στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα… είναι ενωμένοι σε αυτό. Βλέπουν ότι  το μετατρέπουν σε όπλο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το FBI, και όλα αυτά προέρχονται από την Ουάσιγκτον».

Η καταδικαστική απόφαση δεν θα είναι εμπόδιο για την υποψηφιότητά του στις εκλογές του Νοεμβρίου

Η ετυμηγορία στην υπόθεση του χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς , η πρώτη καταδικαστική απόφαση κατά πρώην προέδρου στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν θα εμποδίσει τον Τραμπ να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, ακόμη και στην περίπτωση καταδίκης του σε ποινή φυλάκισης.

Στην σημερινή του συνέντευξη ο Τραμπ δήλωσε επίσης ότι η δίκη ήταν «πολύ δύσκολη» για την σύζυγό του Μελάνια, η οποία δεν βρέθηκε στο πλευρό του στο δικαστήριο.

Κατά $50 εκατ. πλουσιότερος μετά την καταδίκη του ο Τραμπ

Οι υπεύθυνοι της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ δηλώνουν ότι συγκέντρωσαν 52.8 εκατομμύρια δολάρια μία ημέρα μετά την καταδίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και νυν υποψήφιου για την προεδρία στις επερχόμενες εκλογές.

Το παραπάνω ποσό προήλθε από δωρεές των υποστηρικτών του Τραμπ οι οποίες καταχωρήθηκαν μέσα σε ένα μόνο 24ωρο, μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας.

«Αυτά είναι περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια την ώρα», ανέφερε η προεκλογική εκστρατεία σε ανακοίνωσή της το βράδυ της Παρασκευής. Περισσότερο από το ένα τρίτο των χορηγών ήταν νέοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

«Δεν έκανα τίποτα κακό!»

Σε μηνύματα και emails, ο Τραμπ αποκάλεσε τον εαυτό του πολιτικό κρατούμενο και δήλωσε ότι η καταδίκη του σηματοδοτεί την πιο σκοτεινή ημέρα στην ιστορία των ΗΠΑ.

«Δεν έκανα τίποτα κακό!», ανέφερε σε μια δήλωσή του. «Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!», ανέφερε σε μια άλλη, προσθέτοντας: «Μόλις καταδικάστηκα σε μια ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗ με σκοπό να παρέμβουν στις εκλογές μας».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024