Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξάνδρα Νίκα: Ποια είναι η 25χρονη που έχει «κλέψει» την καρδιά του Κωνσταντίνου Αργυρού

Αλεξάνδρα Νίκα: Ποια είναι η 25χρονη που έχει «κλέψει» την καρδιά του Κωνσταντίνου Αργυρού

Βρέθηκε στο πλευρό του στην απονομή του διαμαντένιου άλμπουμ «22» - Ο επιτυχημένος τραγουδιστής δεν κρύβει ότι το σημαντικότερο πράγμα για εκείνον στη ζωή είναι η δημιουργία οικογένειας

Σε μία λαμπερή και ιδιαίτερη βραδιά στο Ζάππειο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε εκδήλωση με αφορμή την απονομή του διαμαντένιου δίσκου του «22».

Παρόντες ήταν η οικογένεια και οι φίλοι του αγαπημένου τραγουδιστή. Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε η λαμπερή σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία δεν θα μπορορύσε να λείπει από το πλευρό του αυτή τη βραδιά.

Λαμπερή ήταν η εμφάνιση της συντρόφου του τραγουδιστή, καθώς διάλεξε ένα εντυπωσιακό απαστράπτον μίνι φόρεμα, και για χτένισμα επέλεξε να πιάσει κοτσίδα τα μισά μαλλιά της.

Η ίδια βρέθηκε διακριτικά στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού. Οι δυο τους μπορεί να είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο δεν έχουν επικοινωνήσει τη σχέση τους ανοιχτά στα media

Ποια είναι η 25χρονη σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ήταν αρχές του 2023 όταν αποκαλύφθηκε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της κόρης πασίγνωστου επιχειρηματία. Η 25χρονη Αλεξάνδρα είναι κόρη του γνωστού επιχειρηματία αλλαντικών Νίκα, μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα, της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών.

Η Αλεξάνδρα είναι 25 ετών, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και είναι jet setter.

Η σύντροφος του Αργυρού αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τις ξέγνοιαστες στιγμές με τις φίλες της, αλλά και την μόδα. Διατηρεί λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 60.000 ακόλουθους και αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Ωστόσο, η σχέση της με τον τραγουδιστή είναι διακριτική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής σε δηλώσεις του μετά την απονομή στις κάμερες των εκπομπών ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή για εκείνον, είναι η δημιουργία οικογένειας. «Η δημιουργία της οικογένειας είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Είναι ένα κίνητρο στο να ολοκληρώνεται ένας άνθρωπος βιολογικά και ψυχικά» ανέφερε.

Λίγα λόγια για το διαμαντένιο άλμπουμ «22»

Το άλμπουμ, που περιλαμβάνει 22 τραγούδια, έγινε διαμαντένιο καθώς μετρά συνολικά πάνω από 126 εκατομμύρια digital streams και περισσότερα από 280 εκατομμύρια YouTube views. Τα τραγούδια του, με την υπογραφή αξιόλογων δημιουργών, ξεχώρισαν κι αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και πολλά από αυτά βρέθηκαν στο no1 του ραδιοφωνικού airplay επί σειρά εβδομάδων.

Σε δηλώσεις του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός τόνισε τα εξής: «Δεν φανταζόμουν ποτέ από όταν ξεκίνησα 5-6 χρονών με τα πρώτα βήματα στο πιάνο, ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή».

Sports in

Ο Ντόρσεϊ μπορεί να ξεπεράσει τον… εαυτό του

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μπορεί να παίξει καλύτερα απ' την πρώτη θητεία του στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024