Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί η Μάιλι Σάιρους φοράει τακούνια στο γυμναστήριο αντί για αθλητικά παπούτσια;

Γιατί η Μάιλι Σάιρους φοράει τακούνια στο γυμναστήριο αντί για αθλητικά παπούτσια;

Τα ρούχα γυμναστικής της Μάιλι Σάιρους είναι τόσο εντυπωσιακά όσο θα περίμενε κανείς.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό W Magazine που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, η 31χρονη ποπ σταρ μοιράστηκε ότι προτιμά να πηγαίνει στο γυμναστήριο με τακούνια.

«Η σύνθεση τραγουδιών ή η δουλειά είναι μόνο ένα μικρό μέρος της σχέσης μου μαζί της -ή με την Ντόλι, ή με οποιονδήποτε. Οι περσόνες μας έχουν μια σχέση, αλλά στη συνέχεια εμείς οι ίδιες έχουμε μια σχέση. Και μου αρέσει αυτό»

«Το μάντρα μου είναι, όπως σε κάθε αθλητή, «Προπονήσου όπως αποδίδεις[καλύτερα]», δήλωσε η τραγουδίστρια του «Flowers» στο πρακτορείο. «Γι’ αυτό λοιπόν προπονούμαι με τα τακούνια μου. Το γυμναστήριο μοιάζει πολύ δύσκολο, αλλά έχω τα Gucci slingbacks μου γιατί μου θυμίζουν τη Mέρλιν Μονρόε».

»Προπονούμαι με τακούνια, ως επί το πλείστον. Με ενδιαφέρει να θηλυκοποιήσω τον χώρο της προπόνησης, γιατί τόσα πολλά από τα όργανα γυμναστικής είναι άσχημα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη W Magazine (@wmag)

H περσόνα της

«Σίγουρα έχω μια προσωπικότητα-μια διευρυμένη, πλήρως συνειδητοποιημένη εκδοχή του εαυτού μου, την οποία αξιοποιώ ως ερμηνεύτρια», εξήγησε. «Αλλά μετά υπάρχει ένα κομμάτι της ζωής μου που είναι εξαιρετικά προσωπικό, ιερό και απόρρητο».

Η απόφοιτος του Disney Channel δήλωσε ότι οι μέντορές της στη βιομηχανία, η Μπιγιονσέ και η Ντόλι Πάρτον, μπορούν να ταυτιστούν με το γεγονός ότι διαθέτουν μια περσόνα.

«Νομίζω ότι είναι ένα πολύ όμορφο κομμάτι της σχέσης μας, επειδή τα τελευταία δύο χρόνια έχω περιορίσει [το τι λέω για την] προσωπική μου ζωή και το τι μοιράζομαι με το κοινό», δήλωσε η Σάιρους για την Μπιγιονσέ, με την οποία συνεργάστηκε πρόσφατα στο άλμπουμ Cowboy Carter της σούπερ σταρ, που ξεφεύγει από το είδος της.

«Μέρος της σχέσης μας είναι η ασφάλεια μεταξύ μας».

«Από τον οίκο της βασίλισσας»

Η τραγουδίστρια συμπλήρωσε: «Η σύνθεση τραγουδιών ή η δουλειά είναι μόνο ένα μικρό μέρος της σχέσης μου μαζί της -ή με την Ντόλι, ή με οποιονδήποτε. Οι περσόνες μας έχουν μια σχέση, αλλά στη συνέχεια εμείς οι ίδιες έχουμε μια σχέση. Και μου αρέσει αυτό».

Η Μπιγιονσέ είχε επίσης αντίκτυπο στο χαρακτηριστικό στυλ της Σάιρους.

«Η Μπιγιονσέ μου έστειλε ένα μπουφάν House of Deréon που έγραφε Μάιλι στην πλάτη με χρυσά καρφιά, το οποίο είναι το αγαπημένο μου, και μερικά τζιν με το όνομα μου», μοιράστηκε. «Σε ένα από τα τραγούδια μου, το «Cattitude», λέω: «Και για τα 16α γενέθλιά μου πήρα το Deréon από τον οίκο της βασίλισσας».

*Με πληροφορίες από: The People

Sports in

Ολυμπιακή Ομάδα γεμάτη χαμόγελα και προσδοκίες

Μία φωτογράφιση που πήραν μέρος οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024