Είναι εδώ και λίγους μήνες, και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο, που ο 28χρονος Timothee Chalamet και η 26χρονη Kylie Jenner δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί.

Οι φίλοι και η οικογένεια της Kylie Jenner φοβούνται πως θα της ραγίσει την καρδιά, καθώς δεν της δίνει προτεραιότητα, ενώ ισχυρίζονται πως η 26χρονη δεν είναι έτοιμη να τον αφήσει.

Το ζευγάρι, που πυροδότησε για πρώτη φορά τις φήμες για ειδύλλιό τους όταν η Kylie Jenner φωτογραφήθηκε στο σπίτι του ηθοποιού στο Beverly Hills τον Ιούνιο, δημοσιοποίησε τη σχέση του τον περασμένο Σεπτέμβριο σε μια συναυλία της Beyonce.

Παρά όμως την εμφάνισή τους στα φετινά βραβεία για τις Χρυσές Σφαίρες, το ζευγάρι δεν έχει εμφανιστεί έκτοτε μαζί, πυροδοτώντας μια σειρά εικασιών πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Άνθρωποι από το περιβάλλον τους επισημαίνουν πως το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι μαζί, αλλά φοβούνται πως ο Timothee Chalamet, που γυρίζει τη βιογραφική ταινία του Bob Dylan στο New Jersey, δεν βρίσκει χρόνο για τη σχέση τους.

«Η Kylie Jenner προσπαθεί να διατηρήσει τη σχέση της με τον Timothee Chalamet αλλά οι γύρω της φοβούνται ότι γίνεται φανερό πως ο ηθοποιός δεν έχει επενδύσει τόσο στη σχέση τους όσο εκείνη» επισήμανε μια πηγή στη MailOnline.

«Η Kylie Jenner είναι τρελά ερωτευμένη με τον Timothee και έχει επενδύσει πολλά σε αυτή τη σχέση. Δημοσιοποίησε το ειδύλλιό τους γιατί ήταν σίγουρη ότι θα κρατούσε.

Δεν είναι προτεραιότητά του

Αλλά όσοι είναι πιο κοντά της νιώθουν ότι δεν την έχει προτεραιότητα και οι αδερφές της της λένε να φύγει αλλά δεν μπορεί».

Εκτός από τις τρυφερές εκδηλώσεις αγάπης στη συναυλία της Beyonce, έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές σε διάφορα event χωρίς να κρύβουν τα αισθήματά τους.

Είναι όμως εδώ και μήνες που οι θαυμαστές τους αναρωτιούνται αν είναι ακόμα μαζί ή έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, με όσους γνωρίζουν να αναφέρουν πως οι δυο τους απλά αφιέρωσαν χρόνο ο ένας στον άλλο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η καριέρα του απογειώνεται και θέλει να την προστατεύσει και να την αφήσει να ευδοκιμήσει με βάση το ταλέντο του – όχι με το ποια βγαίνει. Θέλει επίσης να προστατεύσει τη σχέση του με την Kylie Jenner.

Ακόμα βγαίνουν μαζί. Αλλά ο Timothee Chalamet αποφάσισε να κρατήσει χαμηλό προφίλ με την Kylie κυρίως επειδή θέλει το Dune 2 να τραβήξει όλη την προσοχή και η ταινία να μιλήσει από μόνη της».

Η Kylie Jenner, που έχει δύο παιδιά με τον πρώην σύντροφό της Travis Scott, απολάμβανε την ιδιωτικότητα.

«Η οικογένεια της Kylie αισθάνεται πως είναι πολύ πιο ταπεινό και αληθινό άτομο όταν είναι κοντά στον Timothee Chalamet. Τον αγαπάει τόσο πολύ και πιστεύει ότι είναι ο ένας για αυτή».

Τον περασμένο μήνα το ζευγάρι έγινε αντικείμενο φημών εγκυμοσύνης που πυροδοτήθηκαν για πρώτη φορά από τον κωμικό Daniel Tosh.

Υποστήριξε στο podcast του πως ένα παντοπωλείο στο Μαλιμπού είχε κλείσει για χρήση στα γυρίσματα των Kardashians με μια σκηνή αφιερωμένη στην Kylie Jenner να ανακοινώνει πως περιμένει το τρίτο της παιδί.

«Δεν επαληθεύω τίποτα. Αυτό μου είπε ένας υπάλληλος του παντοπωλείου στο Μαλιμπού».

Ωστόσο πολλές πηγές απέρριψαν τον ισχυρισμού, επισημαίνοντας πως η Kylie Jenner δεν είναι έγκυος.