Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η λαμπερή απονομή για το διαμαντένιο album «22»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η λαμπερή απονομή για το διαμαντένιο album «22»

Όλα όσα συνέβησαν στην λαμπερή βραδιά στο εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο

Σε μία λαμπερή και ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη εκπλήξεις και πλήθος κόσμου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Panik Platinum γιόρτασαν ακόμα μία τεράστια επιτυχία τους, τις διαμαντένιες πωλήσεις του album «22».

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τα διαδοχικά no1 hits γιόρτασε άλλη μία καταπληκτική μουσική χρονιά, γεμάτη δισκογραφικές επιτυχίες και sold out εμφανίσεις και συναυλίες, που επισφραγίστηκε με τη διαμαντένια διάκριση για το «22».

Το album, που περιλαμβάνει 22 τραγούδια, αριθμό που σπάνια συναντάμε σε album στις μέρες μας, έγινε διαμαντένιο καθώς μετρά συνολικά πάνω από 126 εκατομμύρια digital streams και περισσότερα από 280 εκατομμύρια YouTube views.

Τα τραγούδια του, με την υπογραφή αξιόλογων δημιουργών, ξεχώρισαν κι αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και πολλά από αυτά βρέθηκαν στο no1 του ραδιοφωνικού airplay επί σειρά εβδομάδων.

Την απονομή έκανε ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην εσωτερική φλόγα και την αγάπη του Κωνσταντίνου Αργυρού για τη μουσική, που τον κάνουν να δημιουργεί και να σπάει ρεκόρ.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κι ευχαρίστησε τη δισκογραφική του εταιρεία, όλους τους συντελεστές και συνεργάτες του album, καθώς και το κοινό για την αγάπη και την υποστήριξη.

Για τις διαμαντένιες πωλήσεις βραβεύτηκαν όλοι οι συντελεστές του album, καθώς και ραδιοφωνικοί σταθμοί που στήριξαν το «22».

Παρόντες ήταν δεκάδες άνθρωποι από τον χώρο του τραγουδιού, των επιχειρήσεων, των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, συνεργάτες του Κωνσταντίνου Αργυρού, καθώς και συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα.

Το event, που έγινε στο εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο, με παρουσιάστρια την Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, ολοκληρώθηκε με ένα ιδιαίτερο act: τραγούδια του «22» παρουσιάστηκαν μέσα από μία ξεχωριστή καλλιτεχνική σύμπραξη, ανάμεσα στον γνωστό DJ και παραγωγό Display στα decks, το φωνητικό σύνολο «Arioso» και τη συνοδεία βιολιών και τσέλο.

Αυτή την περίοδο ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Fantasia», ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για τη φετινή μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του, «Diamond Tour by Coca-Cola», που ξεκινά στις 17 Ιουνίου από την Πάτρα.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024