Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ηράκλειο: Εξετάζεται ενδεχόμενο ασέλγειας κατά της 3χρονης - Έδωσε δείγμα DNA ο 23χρονος

Ηράκλειο: Εξετάζεται ενδεχόμενο ασέλγειας κατά της 3χρονης – Έδωσε δείγμα DNA ο 23χρονος

Η μητέρα, που κατηγορείται για συνέργεια, και ο σύντροφός της οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου από την πλαϊνή είσοδο, λίγο μετά τις 12:00

Δείγμα DNA ελήφθη από τον σύντροφο της μητέρας του 3χρονου κοριτσιού στο Ηράκλειο, που νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ μετά τον ξυλοδαρμό του, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας αφορά και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Ελήφθη γενετικό υλικό από τον 23χρονο προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την υπόθεση του νηπίου το οποίο κακοποιούνταν σωματικά και ψυχικά από τον σύντροφο της μητέρας του, με την ίδια να κατηγορείται για συνέργεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, η αρμόδια Ανακρίτρια εξέδωσε διάταξη με την οποία ελήφθη γενετικό υλικό από τον 23χρονο προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου από την πλαϊνή είσοδο λίγο μετά τις 12:00.

Ο 23χρονος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία κατ’ εξακολούθηση με τη μορφή της μεθοδευμένης πρόκλησης έντονου σωματικού πόνου, επικίνδυνης για την υγεία, σε βάρος ανήλικου θύματος σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η 21χρονη μητέρα για συνέργεια στην ανωτέρω πράξη και έκθεση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Παρόντες στα δικαστήρια ήταν η προγιαγιά και ο προπαππούς του παιδιού που δηλώνουν σοκαρισμένοι, μην έχοντας ιδέα για όσα συνέβαιναν, με το κλίμα να είναι εκρηκτικό λόγω και της παρουσίας συγγενών του βιολογικού πατέρα που δείχνουν άγριες διαθέσεις προς τον 23χρονο κατηγορούμενο.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Την περασμένη Κυριακή, το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε απανωτά τηλεφωνήματα με αναφορές για κραυγές πόνου μικρού παιδιού που προέρχονταν από συγκεκριμένη κατοικία στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν το παιδί να κλαίει και να φέρει εμφανή χτυπήματα. Ζήτησαν ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, ενώ συνέλαβαν την 21χρονη μητέρα και τον 23χρονο σύντροφό της, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δώσουν εξηγήσεις για την κατάσταση της μικρής.

Στο νοσοκομείο όπου εξετάσθηκε η μικρή, πέρα από τα πρόσφατα τραύματα, οι γιατροί διαπίστωσαν και ίχνη από παλαιότερους μώλωπες.

Η επιμέλεια του παιδιού αφαιρέθηκε από την μητέρα με εισαγγελική εντολή και δόθηκε προσωρινά στον παππού και τη γιαγιά από την πλευρά της μητέρας.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024