Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Συγκλονισμένη η γιαγιά της 3χρονης - «Έχει σημάδια παντού, εξετάζεται και το ενδεχόμενο της ασέλγειας»

Κρήτη: Συγκλονισμένη η γιαγιά της 3χρονης – «Έχει σημάδια παντού, εξετάζεται και το ενδεχόμενο της ασέλγειας»

Το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ μετά τον ξυλοδαρμό του.

Στην αγκαλιά της γιαγιάς και του παππού της βρίσκεται το 3χρονο κοριτσάκι το οποίο βρέθηκε κακοποιημένο από τον σύντροφο της μητέρας του στην Κρήτη.

Η γιαγιά του παιδιού μίλησε κλαίγοντας στο MEGA και στο Live News δηλώνοντας σοκαρισμένη για τα όσα βίωνε το κοριτσάκι. Μάλιστα όπως αποκάλυψε εκτός από τον ξυλοδαρμό εξετάζεται και το ενδεχόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης στο μικρό κορίτσι.

Το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ μετά τον ξυλοδαρμό του.

Η γιαγιά μίλησε στο Live News λέγοντας τα εξής:

«Βλέπω το παιδί μου με χειροπέδες. Το κοριτσάκι είναι στην αγκαλιά μου και είχε πολλούς μώλωπες. Εγώ ήρθα εδώ την Παρασκευή γνωρίζοντας πως το παιδί είχε πέσει στο μπάνιο. Και το γδύσαμε με την γιατρό και ήταν μία μελανιά ολόκληρο. Έπαιρνα την κόρη μου να την φέρει και μου έλεγε δεν μπορώ είναι στη γιαγιά του. Με απέφευγε. Τώρα είναι καλά το παιδάκι, είναι τρομοκρατημένο αλλά στην υγειά του είναι καλά. Έχει σημάδια στο λαιμό, στα χέρια, στα χείλη, στους ώμους παντού. Εξετάζεται και το ενδεχόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης. Με την κόρη μου είχα επαφές και έπαιρνα και το παιδί και βγαίναμε. Τελευταία φορά το είδα το παιδί πριν από 1.5-2 μήνες, δεν μου το έφερνε, το έκρυβε. Εγώ αυτόν τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω. Δεν τον έχω δει ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να το χτύπησε. Έκανε τα πάντα γι’ αυτό».

«Αυτός τα έχει κάνει όλα, ο σύντροφος ο καινούργιος»

Στο Live News μίλησε και ο παππούς της 3χρονης. Όπως λέει, η κόρη του αποκλείεται να ευθύνεται στον ξυλοδαρμό του παιδιού.

«Το μόνο που θέλω είναι να βγει το παιδάκι μου και το εγγόνι μου έξω. Ξέρω ότι το παιδί μου δεν έχει κάνει κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση, σας το εγγυώμαι. Δε γίνεται. Το παιδί ζούσε μαζί μας. Δε γίνεται τώρα σε μια στιγμή να λένε ότι η κόρη μου που ήταν στη δουλειά, το παιδί μου, το εγγόνι μου. Δε γίνεται. Αυτά που λένε ότι έδειρε η κόρη μου το παιδί της είναι ψευδείς καταθέσεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτός τα έχει κάνει όλα, ο σύντροφος ο καινούργιος που είχε, είχαν μείνει μαζί με αυτόν τον τύπο. Το παιδί μου ήταν στη δουλειά. Η κόρη μου είχε θαμπωθεί από αυτόν, τα είχε κλείσει τα μάτια της, δεν έβλεπε τίποτα μπροστά της. Τη βάλανε να νοικιάσει σπίτι χωρίς να ξέρω τίποτα. Όποτε την έπαιρνα να δω τι κάνει, μου έλεγε κάποια δικαιολογία. Να πάρω το παιδί μου και την εγγόνα μου να τα πάω στο σπίτι που τα προσέχαμε όντως. Το παιδί δούλευε, έδινε όλα τα χρήματά του στο παιδί. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι λένε ότι η κόρη μου χτυπούσε το παιδί της».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024