Η δημοσιογραφική ομάδα του MEGA κέρδισε για ακόμα έναν μήνα το στοίχημα της τηλεθέασης και διατήρησε την ηγετική της θέση, παρέχοντας στο κοινό υψηλού επιπέδου, αξιόπιστη ενημέρωση.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ», το «Live News» και το «MEGA Σαββατοκύριακο» υπερίσχυσαν του ανταγωνισμού σε έναν προεκλογικό μήνα με αδιάκοπη εγχώρια ειδησεογραφία και κλιμάκωση στις διεθνείς εξελίξεις.

Σερί πρωτιάς επί οκτώ μήνες για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»

Οι ειδήσεις του MEGA διατήρησαν και τον Μάιο την πρωτοκαθεδρία τους, σημειώνοντας μάλιστα τις υψηλότερες αποδόσεις της σεζόν έναντι του ανταγωνισμού, την Τετάρτη 29 Μαΐου.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ», με τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση από Δευτέρα έως Πέμπτη, την Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, και βασικό σχολιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη, ήταν πρώτο ανάμεσα σε όλα τα δελτία ειδήσεων, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, με 408.000 τηλεθεατές. Ακολούθησαν: STAR 336.000, ALPHA 310.000, ΣΚΑΪ 307.000, ANT1 260.000, ΕΡΤ1 170.000, OPEN 164.000.

Στο δυναμικό κοινό 18-54, οι ειδήσεις του MEGA προπορεύθηκαν του ανταγωνισμού με μέσο όρο 14% και άφησαν πίσω τα υπόλοιπα δελτία ειδήσεων με 4 και πλέον μονάδες. Στο σύνολο του κοινού, κέρδισαν την πρώτη θέση με μέσο όρο 14% και τη διαφορά να κυμαίνεται στις 2,3 και πλέον μονάδες.

Σταθερά στην πρώτη θέση το «Live News»

Η επιτυχημένη απογευματινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA με τον Νίκο Ευαγγελάτο ανανέωσε για ακόμα ένα μήνα τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει όλα τα χρόνια με τους τηλεθεατές και παρέμεινε στην πρώτη θέση με μέσο όρο 17,4% στο σύνολο του κοινού.

Tο «Live News» σημείωσε πρωτιές και σε επιμέρους ηλιακές ομάδες, με το υψηλότερό του ποσοστό, 24,9%, να καταγράφεται σε ανδρικό κοινό.
Πρωτιά και για το «MEGA Σαββατοκύριακο»

Πρώτο στην κούρσα της πρωινής ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου τερμάτισε και τον Μάιο το «MEGA Σαββατοκύριακο».

Η ενημερωτική εκπομπή του MEGA με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα επικράτησε του ανταγωνισμού με μέσο όρο 9,9% στο δυναμικό κοινό 18-54. Στο σύνολο του κοινού, το «MEGA Σαββατοκύριακο» σημείωσε μέσο όρο 13,3%.

Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η εκπομπή κατέγραψε 18,9%.