Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα όπλα κατά των ρυτίδων στη φαρέτρα δερματολόγων και πλαστικών χειρουργών

Νέα όπλα κατά των ρυτίδων στη φαρέτρα δερματολόγων και πλαστικών χειρουργών

Η νέα τάση στην αντιγήρανση στοχεύει σε βιοδιέγερση του δέρματος με πολυνουκλεοτίδια, πέρα από την αντιμετώπιση των ρυτίδων με botox και υαλουρονικό

Η νέα βοτουλινική τοξίνη Τύπου Α, το γνωστό botox, εγκεκριμένη για αισθητική χρήση από τον Αμερικανικό και Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA και ΕΜΑ, αντίστοιχα), παρουσιάστηκε στην επιστημονική κοινότητα στο πλαίσιο εκπαιδευτικής ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

Η νέα βοτουλινική τοξίνη Letybo, αποτέλεσε το σημαντικότερο σημείο ενδιαφέροντος για τους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς που παρευρέθηκαν στην 1η Εκπαιδευτική Ημερίδα της Novimed, η οποία αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της αυστριακής εταιρείας Croma Pharma στην Ελλάδα και Κύπρο.

Η Croma Pharma αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον χώρο της Αισθητικής Ιατρικής, με ιστορία 50 ετών, παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες και με κορυφαία προϊόντα για τις πιο δημοφιλείς θεραπείες παγκοσμίως, όπως την αισθητική θεραπεία με Βοτουλινική Τοξίνη και Ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ. Παράλληλα, η σειρά προϊόντων της Croma Pharma περιλαμβάνει τα πιο εξελιγμένα προϊόντα βιοδιέγερσης του δέρματος, με ενέσιμα Πολυνουκλεοτίδια, τα οποία αποτελούν την παγκόσμια νέα τάση που κερδίζει κάθε χρόνο εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Από την εκπαιδευτική ημερίδα στο Ίδρυμα Γουλανδρή για την παρουσίαση της νέας βοτουλινικής τοξίνης, του υαλουρονικού οξέος και των πολυνουκλεοτιδίων

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novimed Αχιλλέας Βιγκόπουλος και ο Managing Director της εταιρείας Δημήτρης Βραχνός καλωσόρισαν την επιστημονική κοινότητα και παρουσίασαν το όραμα της εταιρείας, εξηγώντας ταυτόχρονα πόσο σημαντικό είναι το τρίπτυχο της ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και ποιότητας των ενέσιμων προϊόντων που χρησιμοποιούνται στην Αισθητική Ιατρική.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη της Croma Pharma, μεταξύ των οποίων και η Head of Global Export Business, κα Alexandrina Morales- Meoqui.

Κεντρικός ομιλητής και επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας της ημερίδας ήταν ο διεθνούς φήμης Prof. Dr Syed Haq, Global Key Opinion Leader στις θεραπείες αντιγήρανσης του δέρματος και του ανοσοποιητικού συστήματος, ο οποίος, βασισμένος σε έρευνες, παρουσίασε την ανωτερότητα του Letybo για τη θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης, καθώς και το επαναστατικό επιστημονικό πρωτόκολλο LEBO που προσφέρει στους γιατρούς τη δυνατότητα να επιτύχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα από τη χρήση της τοξίνης. Στην ίδια ενότητα, η πλαστικός χειρουργός, κα Σοφία Παραρά παρουσίασε όλα τα χαρακτηριστικά του Letybo και εξήγησε γιατί το σκεύασμα αυτό μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το επόμενο μεγάλο νέο της  Αισθητικής Ιατρικής, που είναι η βιοδιέγερση του δέρματος μέσω των Πολυνουκλεοτιδίων. Ο Prof. Dr. Syed Haq σε συνεργασία με τον δερματολόγο Αθανάσιο Παυλίδη, παρουσίασαν το PhilArt, τη σειρά ενέσιμων πολυνουκλεοτιδίων της Croma Pharma, τα οποία δρώντας στον γενετικό κώδικα (DNA) μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος, επαναφέροντας τη νεανικότητα και τη λάμψη του.

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της Croma Pharma, ο Prof. Dr. Syed Haq μαζί με τον πλαστικό χειρουργό Αλέξανδρο Παπασταύρου παρουσίασαν τη σειρά Saypha που αποτελεί την επιτομή της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας στη χρήση του ενέσιμου υαλουρονικού οξέος για αισθητική χρήση.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Θέλουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο, είμαι χαρούμενος με όσα είδα»

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την ολοκλήρωση του φιλικού του Ολυμπιακού με τον Άγιαξ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024