Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Samsung Galaxy S25 Ultra: Όσα γνωρίζουμε για τις νέες κάμερες

Samsung Galaxy S25 Ultra: Όσα γνωρίζουμε για τις νέες κάμερες

Εάν ισχύουν οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, τότε το νέο Samsung Galaxy S25 Ultra θα έρθει με σούπερ αναβαθμισμένες κάμερες.

Καλά είναι τα νέα για τους λάτρεις της φωτογραφίας, αφού το νέο Samsung Galaxy S25 Ultra αναμένεται να έρθει με μια μαζική αναβάθμιση κάμερας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, οι δύο κάμερες του νέου smartphone θα έχουν σημαντικές ενημερώσεις.

Οι δυνατές κάμερες του Samsung Galaxy S25 Ultra

Ο λόγος για τον υπερευρυγώνιο φακό και τον τηλεφακό 3x, που λέγεται ότι είναι 50MP. Εάν αυτό ισχύει, πρόκειται για μεγάλη βελτίωση στα 10MP του τηλεφακού 3x στο Samsung Galaxy S24 Ultra και 12 MP στον υπερευρυγώνιο.

Τα στοιχεία που έχουν κυκλοφορήσει προέρχονται από τον παραγωγικό και συνήθως αξιόπιστο tipster Ice Universe.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, η βασική κάμερα του Samsung Galaxy S25 Ultra αναμένεται να διατηρήσει την ανάλυση των 200 MP του προηγούμενου μοντέλου, όπως και η κάμερα του περισκοπίου με ζουμ 50 MP 5x.

Ωστόσο και τα δύο αναμένεται να αποκτήσουν βελτίωση στην ανάλυση, που με την σειρά της μπορεί να φέρει και βελτίωση και στην ποιότητα.

Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του, εκτός από το Samsung Galaxy S24 Ultra, μπορείτε να δείτε το Samsung Galaxy S23 Ultra ή το Samsung Galaxy Z Fold5, εξίσου δυνατές συσκευές που μπορούν να απογειώσουν την καθημερινότητά σας.

Με το Samsung Galaxy S23 Ultra μπορείτε να πραγματοποιήστε λήψεις επαγγελματικού επιπέδου με αυθεντικά χρώματα και κάθε λεπτομέρεια, χάρη στην κύρια κάμερα 200MP,τους εκπληκτικούς φακούς της συσκευής και την τεχνολογία ΑΙ.

Βυθιστείτε στο Gaming ανώτερου επιπέδου με την οθόνη AMOLED 2X 6.8” και τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2. Διαθέτει μεγάλη μπαταρία 5000mAh για να μην ξεμένετε ποτέ και είναι κατασκευασμένο με οικολογική συνείδηση από ανακυκλωμένα υλικά.

Από την άλλη, με το Samsung Galaxy Z Fold5 απολαμβάνετε δυνατότητες παρόμοιες με αυτές του Η/Υ στην τσέπη σας.

Γνωρίστε το smartphone που διαθέτει μεγάλη οθόνη για να βλέπετε ταινίες και σειρές σαν σε ένα κινητό κινηματογράφο, που αποτελεί συναρπαστική κονσόλα παιχνιδιών αλλά και ισχυρό εργαλείο πολλαπλών οθονών και multitasking και που επιπλέον διαθέτει μια ισχυρή, επαγγελματικού επιπέδου κάμερα.

Όλα αυτά, σε ένα smartphone που διπλώνει για να χωράει στα χέρια σας.

Μπορείτε να τα βρείτε και τα τρία, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones ενώ θα παραλάβετε εκείνο που θα επιλέξετε στην πόρτα σας, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024