Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Αριστερά για αυξήσεις στο ρεύμα: Ο λογαριασμός θα έρθει στα νοικοκυριά μετά τις ευρωεκλογές

Νέα Αριστερά για αυξήσεις στο ρεύμα: Ο λογαριασμός θα έρθει στα νοικοκυριά μετά τις ευρωεκλογές

«Χρειάζονται άμεσοι έλεγχοι για την αισχροκέρδεια, πλαφόν στο ρεύμα και μηδενισμός ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης», επισημαίνει η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωση για τις επερχόμενες αυξήσεις στο ρεύμα

Μύδρους κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για τις επερχόμενες αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος εκτόξευσε η Νέα Αριστερά, τονίζοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε σήμερα ότι για την ακρίβεια στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος εναποθέτει τις ελπίδες του στο πόσο… θα φυσήξει».

Ακολούθως η Νέα Αριστερά τονίζει πως «έχουμε να κάνουμε με κανονική πολιτική κοροϊδία. Ουσιαστικά αναγνώρισε πως ούτε έχει κάνει τίποτα, ούτε έχει διάθεση να κάνει και όλα θα τα λύσει ο ανταγωνισμός! Είμαστε μια εβδομάδα πριν τος εκλογές και οι καταναλωτές βιώνουν νέο κύμα ανατιμήσεων στα προϊόντα των σούπερ μάρκετ. Η ακρίβεια ξεκινά από το ρεύμα και εξαπλώνεται παντού».

«Χρειάζονται άμεσοι έλεγχοι για την αισχροκέρδεια, πλαφόν στο ρεύμα και μηδενισμός ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης»

Στη συνέχεια υπογραμμίζει πως «οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας ανέβασαν τις αυξήσεις του Μαΐου στο Χρηματιστήριο Ενέργειας και ως εκ τούτου οι τιμές έχουν πάρει φωτιά», προσθέτοντας πως «μόνο που ο λογαριασμός θα έρθει στα νοικοκυριά μετά τις ευρωεκλογές».

Σύμφωνα με τη Νέα Αριστερά, «για αυτό το λόγο οι πολίτες πρέπει στην κάλπη της 9ης Ιουνίου να στείλουν ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας της πολιτικής του Κ. Μητσοτάκη. Της κυβέρνησης της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας».

Καταληκτικά η Νέα Αριστερά υποστηρίζει πως «χρειάζονται άμεσοι έλεγχοι για την αισχροκέρδεια, πλαφόν στο ρεύμα και μηδενισμός ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024