Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ανατροπή με Λορέντζο Μπράουν- Σε ποια ομάδα έχει συμφωνήσει να παίξει

Ανατροπή με Λορέντζο Μπράουν- Σε ποια ομάδα έχει συμφωνήσει να παίξει

Ο Λορέντζο Μπράουν μπορεί να διαβεβαίωσε πως θέλει να παραμείνει στην Μακάμπι, όμως η αλήθεια για τον Αμερικανό με ισπανικό διαβατήριο είναι λίγο διαφορετική…

Το τελευταίο χρονικό διάστημα το όνομα του Λορέντζο Μπράουν είναι από τα πιο… καυτά της Euroleague, αφού δεν είναι λίγα τα σενάρια που αναφέρουν πως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και της Φενέρμπαχτσε οι οποίες τον θέλουν πολύ.

Ο ίδιος ο Μπράουν ανέφερε την περασμένη εβδομάδα πως θα ήθελε να παραμείνει στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, θέλοντας να κατευνάσει τις φήμες, ενώ επισήμανε ότι περιμένει με ανυπομονησία να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος.

Όμως η αλήθεια ενδέχεται να είναι κάπως διαφορετική και αυτό γιατί η ίδια η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει πολύ τον παίκτη, αλλά και ο ίδιος ο Αμερικανός έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να μεταγραφεί στην Ισπανία.

Τα λόγια του Λορέντζο Μπράουν

Μάλιστα ο ίδιος ο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Διαβάζω πράγματα όπως όλοι, αλλά ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν εδώ. σκοπεύω να μείνω. Μου αρέσει εδώ. Είναι το καλύτερο μέρος που έχω πάει στην Ευρώπη», τόνισε ο έμπειρος πλέι μέικερ.

Μάλιστα ο Ιταλός δημοσιογράφος Αντρέα Καλτσόνι αναφέρει πως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ του Λορέντζο Μπράουν και της Φενέρμπαχτσε. Θέλει να πάει να παίξει μόνο για την Ρεάλ Μαδρίτης. Υπάρχει ήδη συμφωνία με τον παίκτη. Η «Βασίλισσα» πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ανέφερε από την πλευρά του ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Όπως και να έχει ο Αμερικανός γκαρντ θα απασχολήσει έντονα στην offseason της Euroleague αρκετές ομάδες, με το διαβατήριο του όμως να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα χάσει σίγουρα τον Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος θα αποσυρθεί και κάνει και σκέψεις μετά από αρκετά χρόνια να αντικαταστήσει τον Φαμπιάν Κοζέρ.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024