Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Μότλεϊ» (pic)

«Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Μότλεϊ» (pic)

Για συμφωνία του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Τζόναθαν Μότλεϊ κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο twitter ο Τούρκος ρεπόρτερ, Οζγκούρ Γιουκσέλ.

Για οριστική συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού και Τζόναθαν Μότλεϊ κάνουν λόγο τουρκικά δημοσιεύματα. Τις τελευταίες μέρες, στον ευρωπαϊκό Τύπο είχε αναπτυχθεί αυτό το σενάριο, με τους πράσινους να ενδιαφέρονται για τον σέντερ της Φενέρ, ωστόσο σήμερα φαίνεται ότι η υπόθεση έχει προχωρήσει κι άλλο, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Οι Τούρκοι θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Τζόναθαν Μότλεϊ στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, Οζγκούρ Γιουκσέλ, οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν φτάσει ήδη σε συμφωνία με τον σέντερ της Φενέρμπαχτσε (το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της σεζόν). Όπως αναφέρει μάλιστα στη σχετική ανάρτησή του στο twitter, ο Αμερικανός έχει ήδη υπογράψει και τη νέα σεζόν θα συνθέσει το δίδυμο ψηλών του «τριφυλλιού» μαζί με τον Λεσόρ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μότλεϊ αγωνίστηκε φέτος σε 36 αγώνες με τη Φενέρ στην Εuroleague, καταγράφοντας κατά μέσον όρο 11,2 πόντους και 4,2 ριμπάουντ.

Απομένει να φανεί εάν το σχετικό δημοσίευμα επιβεβαιωθεί και εάν ο ψηλός της Φενερμπαχτσέ ντυθεί τελικά στα πράσινα. Μια μεταγραφή που εάν ολοκληρωθεί θα δυναμώσει πολύ τον Παναθηναϊκό στη θέση «5», όπου κυριαρχεί στη φετινή σεζόν ο Ματίας Λεσόρ. Ο Γάλλος είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ της φετινής σεζόν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Δεν παραχωρείται στη Ρεάλ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Άρνολντ

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά σύμφωνα με το «Liverpool Echo», η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024