Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΔΕΑΒ: Πρόστιμο σε Άρη, Καρυπίδη και Σουλεϊμάνοφ για την επίθεση στη Φραπάρ

ΔΕΑΒ: Πρόστιμο σε Άρη, Καρυπίδη και Σουλεϊμάνοφ για την επίθεση στη Φραπάρ

ΠΑΕ Αρης, Θόδωρος Καρυπίδης και Σάπι Σουλεϊμάνοφ τιμωρήθηκαν με πρόστιμο για τα γεγονότα του Πανθεσσαλικού με τη Στεφανί Φραπάρ.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) επέβαλε πρόστιμο στην ΠΑΕ Άρης, στον Θόδωρο Καρυπίδη και στον Σάπι Σουλεϊμάνοφ για την επίθεση στη Στεφανί Φραπάρα, στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό (25/5) η οποία έκανε μάλιστα τον γύρο του κόσμου.

Διεθνώς ρεζίλι έγινε το ελληνικό ποδόσφαιρο για μια ακόμα φορά, με τα θλιβερά γεγονότα του Πανθεσσαλικού να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Με την υπ’ αριθμό 41/2024 Απόφασή της επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ καθώς και σε βάρος παράγοντα αυτής (αυτοτελώς ως φυσικού προσώπου) και ενός εκ των ποδοσφαιριστών της, διοικητικό πρόστιμο -εις έκαστον εξ αυτών- ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 € ), για περιστατικό βίας, που σχετίζεται με τον αθλητισμό και έλαβε χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου του ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ, αμέσως μετά τη λήξη του Τελικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ για το Κύπελλο Ελλάδας στις 25/05/2024.

Εφαρμογή άρθρου 9 του ν. 5085/2024.»

Θυμίζουμε ότι τα όσα συνέβησαν μετά την ολοκλήρωση του τελικού έκαναν τον γύρο του κόσμου, με την άνανδρη επίθεση του Θόδωρου Καρυπίδη να γίνεται θέμα στα μεγαλύτερα ειδησιογραφία πρακτορεία. «Η Φραπάρ δέχτηκε επίθεση από τον Καρυπίδη, χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας», ανέφερε η Equipe.

«Η Φραπάρ χρειάστηκε συνοδεία από την αστυνομία για να μπορέσει να φύγει από το γήπεδο, σε ένα περισσότερο από τεταμένο πλαίσιο, αναγκάζοντας την αστυνομία να επέμβει μεταξύ της Γαλλίδας, των παικτών και των μάνατζερ του Αρη. Μια βραδιά που δυστυχώς δεν θα ξεχάσει σύντομα και που για άλλη μια φορά αναδεικνύει τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου…», ανέφερε το Footmercato.

Sports in

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024