Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το μεγάλο «μπαμ» ανακοινώνοντας πριν από λίγο την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γάλλος σούπερ σταρ, που είναι και επίσημα πλέον ποδοσφαιριστής της Ρεάλ.

Ο Γάλλος επιθετικός, με επίσημη τοποθέτησή του, τόνισε πως ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα, ενώ δήλωσε ευτυχισμένος και περήφανος που θα φορά τη φανέλα των Μαδριλένων.

Η επίσημη ανακοίνωση του Κιλιάν Εμπαπέ:

«Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και περήφανος που ήρθα στην ομάδα των ονείρων μου, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσο ενθουσιασμένος είμαι αυτή την στιγμή. Ανυπομονώ να σας δω, φίλοι της Ρεάλ, και σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξή σας. Ζήτω η Μαδρίτη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γάλλος σούπερ στη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, με 44 γκολ και 10 ασίστ στο ενεργητικό του. Συνολικά με τη γαλλική ομάδα είχε 308 συμμετοχές, με 256 γκολ και 108 ασίστ. Στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο έχει 373 ματς, με 288 γκολ και 126 ασίστ, ενώ έχει επίσης 77 παιχνίδια και 46 γκολ με την εθνική ομάδα της Γαλλίας.