Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την «O Jogo».

Ο 29χρονος  Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026 με τους «κόκκινους διάβολους», με τους διοικούντες της Μπάγερν Μονάχου να είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν στους κόκκινους του Μάντσεστερ περισσότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Ο Φερνάντες την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 43 εμφανίσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας στο ενεργητικό του 15 γκολ και 13 ασίστ, νούμερα που για την κλάση του δεν τα λες και εξωπραγματικά.

Κομπανί: «Θέλω να μάθω πόσο πεινασμένοι είναι οι παίκτες μου»

Ο Βίνσεντ Κομπανί, μίλησε για τη Μπάγερν Μονάχου της νέας σεζόν και για το γεγονός πως ο τελικός του επόμενου Champions League θα γίνει στην έδρα των Βαυαρών.
Προπονητής της Μπάγερν με κάθε επισημότητα είναι από το απόγευμα της Τετάρτης (29/5) ο Βενσάν Κομπανί. Ο 38χρονος πρώην τεχνικός της Μπέρνλι συμφώνησε με τους δευτεραθλητές Γερμανίας και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και συγκεκριμένα έως τις 30 Ιουνίου 2027.

Σε δηλώσεις του, μίλησε για τους παίκτες που θα ψάξει να βρει για την… δική του Μπάγερν, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει το γεγονός πως ο τελικός του επόμενου Champions League, γίνεται στη έδρα των Βαυαρών.