Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ροντινέι έκανε τατουάζ την κούπα του Conference League (pic)

Ο Ροντινέι έκανε τατουάζ την κούπα του Conference League (pic)

Ο Ροντινέι θέλει να θυμάται για πάντα την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό, «χτυπώντας» τατουάζ την κούπα.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία πριν από λίγες μέρες αφού κατάκτησε τον τίτλο του Europa Conference League, επικρατώντας της Φιορεντίνα με 1-0 στην παράταση, στο γήπεδο της «OPAP Arena».

Ένας από τους κορυφαίους της σεζόν ήταν δίχως αμφιβολία ο Ροντινέι, που έγραψε ατελείωτα χιλιόμετρα ανεβοκατεβαίνοντας τη δεξιά πλευρά των Ερυθρόλευκων.

Ο Βραζιλιάνος ήταν από τους πρωταγωνιστές για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού και αποφάσισε να κρατήσει για πάντα πάνω του αυτή την επιτυχία.

Έτσι επέλεξε να «χτυπήσει» τατουάζ την κούπα του Europa Conference League στο αριστερό του πόδι, κάνοντας μάλιστα και την σχετική ανάρτηση στα social media.

Δείτε την ανάρτηση:

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ροντινέι στα ελληνικά: «Είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ»

Ο Ροντινέι λίγες μόνο μέρες μετά την κατάκτηση του Conference League έγραψε σε άπταιστα ελληνικά ένα μήνυμα στο instagram του που αποτελεί κατάθεση ψυχής και αγγίζει όλους όσους αγαπούν τον Ολυμπιακό.

«Από την πρώτη μου μέρα εδώ στον Πειραιά είπα ότι ήθελα να γράψω ιστορία με αυτόν τον σύλλογο, τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα. Βρίσκομαι εδώ 1 χρόνο και 6 μήνες, αλλά η αίσθηση που έχω είναι ότι είμαι εδώ για πολλά χρόνια. Φέτος για μένα δεν ήταν εύκολη χρονιά, έπρεπε να παίξω σε πολλά παιχνίδια με ενέσεις, με δυσκολίες, με πόνο. Δεν μπορούσα να είμαι στο 100% σε όλα τα παιχνίδια, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα το έκανα ξανά.

Στέλνω αυτά τα μηνύματα στους οπαδούς του Ολυμπιακού για να τους ευχαριστήσω για όλη τη στοργή και την αγάπη που μου έδωσαν από τότε που ήρθα και σε κάθε παιχνίδι που απολαύσαμε μαζί. Αυτή η φωτογραφία είναι για να πω ότι στο τέλος κάθε προσπάθεια άξιζε τον κόπο, γράψαμε ιστορία. Το αξίζετε, και για μένα είναι τιμή που είμαι μέρος αυτής της ιστορίας. Είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ. Σεβασμός στον Θρύλο!», έγραψε συγκεκριμένα ο Ροντινέι.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024