Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: «Λύγισε» ο Τραμπ στην γοητεία και το κοινό του TikTok

ΗΠΑ: «Λύγισε» ο Τραμπ στην γοητεία και το κοινό του TikTok

Σε μια αιφνιδιαστική και άμεση απόφαση, ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αποφάσισε να γίνει μέλος στην πλατφόρμα που ο ίδιος ήθελε να κλείσει.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εντάχθηκε στη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής βίντεο TikTok, μια πλατφόρμα που κάποτε προσπάθησε να απαγορεύσει όσο ήταν στον Λευκό Οίκο, και δημοσίευσε από έναν αγώνα UFC δύο ημέρες αφότου έγινε ο πρώτος πρώην πρόεδρος και πιθανός υποψήφιος του μεγάλου κόμματος στην ιστορία των ΗΠΑ που κρίθηκε ένοχος για κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

«Είναι τιμή μου», δήλωσε ο Τραμπ στο βίντεο του TikTok, το οποίο περιλαμβάνει πλάνα του να χαιρετά τους οπαδούς του και να ποζάρει για selfies στον αγώνα του Ultimate Fighting Championship στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ το βράδυ του Σαββάτου. Το βίντεο τελειώνει με τον Τραμπ να λέει στην κάμερα: «Αυτό ήταν ένα καλό ξεκίνημα, σωστά;»

Μέχρι το πρωί της Κυριακής, ο Τραμπ είχε συγκεντρώσει περισσότερους από 1,1 εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα και η ανάρτηση είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο likes και 24 εκατομμύρια προβολές.

Η εκστρατεία Τραμπ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα δημοσίευσης

Παρά την κριτική που έχει δεχθεί ως μέσο, το TikTok είναι ένα αδιαμφισβήτητο πολιτικό εργαλεία για κάθε επίδοξο υποψήφιο, καθώς έχει πολύ νεανικό κοινό.

«Δεν θα αφήσουμε κανένα μέτωπο ανυπεράσπιστο και αυτό αντιπροσωπεύει τη συνεχή προσέγγιση ενός νεότερου κοινού που καταναλώνει περιεχόμενο υπέρ του Τραμπ και κατά του Μπάιντεν», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Τραμπ, Στίβεν Τσουνγκ, σε δήλωσή του σχετικά με την απόφαση της προεκλογικής εκστρατείας να ενταχθεί στην πλατφόρμα.

«Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από μια εκδήλωση του UFC για να ξεκινήσει το Tik Tok του προέδρου Τραμπ, όπου έτυχε υποδοχής ήρωα και χιλιάδες οπαδοί τον επευφημούσαν», πρόσθεσε.

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024