Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κάνιε Γουέστ: Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από πρώην βοηθό του

Κάνιε Γουέστ: Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από πρώην βοηθό του

Τον Σεπτέμβριο του 2022 η Πισιότα προήχθη σε Διευθύντρια Προσωπικού για τις διάφορες επιχειρήσεις του, αλλά πολύ σύντομα απολύθηκε αιφνιδίως

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης από την πρώην προσωπική του βοηθό, Λόρεν Πισιότα, έρχεται ο Κάνιε Γουέστ.

Η 35χρονη ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον ράπερ τον Ιούλιο του 2021, όταν εκείνος ετοιμαζόταν να λανσάρει τα νέα προϊόντα της εταιρείας του Yeezy. Μάλιστα συνεργάστηκαν και σε τρία τραγούδια στον δίσκο του «Donda».

Στην αγωγή της, η Πισιότα δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι παράλληλα με τη συνεργασία της με τον Γουέστ, κέρδιζε περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια από το OnlyFans μέχρι που ο 46χρονος της ζήτησε να διαγράψει το λογαριασμό της το 2022.

Σε αντάλλαγμα, φέρεται να αύξησε τον μισθό της στα 2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να αναπληρώσει το χαμένο εισόδημα. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό…

Της έστελνε χυδαία μηνύματα

Η γυναίκα αναφέρει στα δικαστικά έγγραφα, ότι ο ράπερ άρχισε να της στέλνει χυδαία μηνύματα που περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, λεπτομέρειες για σεξουαλικές φαντασιώσεις του.

Ακόμη, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η Πισιότα περιέγραψε κι άλλες χυδαίες πράξεις εναντίον της από τον ράπερ. Μία από αυτές, ήταν ότι αυνανιζόταν μπροστά της.

Το BBC επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Γουέστ για απάντηση στους ισχυρισμούς, ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση

Ο Κάνιε Γουέστ φέρεται ότι κλειδώθηκε σε ένα δωμάτιο μαζί της και να αυνανίστηκε δίπλα της. Η 35χρονη τόνισε ότι ο ράπερ θύμωνε μαζί της κάθε φορά που της πρότεινε να βγουν ραντεβού ή να κάνουν σεξ.

Τον Σεπτέμβριο του 2022 η Πισιότα προήχθη σε Διευθύντρια Προσωπικού για τις διάφορες επιχειρήσεις του, αλλά πολύ σύντομα απολύθηκε αιφνιδίως. Ωστόσο, πάντα σύμφωνα με τη μήνυση, η αποζημίωση απόλυσης δεν καταβλήθηκε ποτέ.

Το BBC επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Γουέστ για απάντηση στους ισχυρισμούς, ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση, ενώ η μήνυση αναφέρθηκε αρχικά από το TMZ και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από το Rolling Stone και άλλα αμερικανικά μέσα, τα οποία μεταδίδουν ότι τα δικαστικά έγγραφα κατατέθηκαν την Δευτέρα στις ΗΠΑ.

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024