Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Η Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ άρρωστη» - Βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα αποκαλύπτει

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ άρρωστη» – Βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα αποκαλύπτει

Οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

Με τον κόσμο να εξακολουθεί να βρίσκεται στο σκοτάδι σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, η λαίδη Colin Campbell επισημαίνει πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι πολύ άρρωστη.

Με την έναρξη του 2024, η βρετανική βασιλική οικογένεια βρέθηκε αντιμέτωπη με πολλές προκλήσεις. Ήταν ένα ταραχώδες πρώτο εξάμηνο.

Η κύρια πηγή στεναχώριας ήταν τα προβλήματα υγείας που επηρεάζουν όχι μόνο τον βασιλιά αλλά και τα άλλα μέλη της οικογένειας.

Ο βασιλιάς Κάρολος, παρά το γεγονός ότι ανέλαβε εκ νέου τα επίσημα καθήκοντά του, υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τη δική της διάγνωση καρκίνου στις 22 Μαρτίου σε ένα συγκινητικό βιντεοσκοπημένο μήνυμα που εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλο τον κόσμο.

Η μετάδοση του BBC κατέστειλε τις ανεξέλεγκτες εικασίες για την παρατεταμένη απουσία της. Προηγουμένως είχε αναφερθεί ότι η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, αλλά οι λεπτομέρειες ήταν ελάχιστες.

Η αναγκαιότητα αποκάλυψης της αλήθειας έγινε εμφανής και παρόλο που η Κέιτ Μίντλετον παραμένει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η δημόσια ανησυχία για την υγεία της έχει αυξηθεί στα ύψη.

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ άρρωστη»

Η λαίδη Colin Campbell μοιράστηκε τις εκτιμήσεις της για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον, παραθέτοντας το αίτημα της πριγκίπισσας για προστασία της ιδιωτικής ζωής.

«Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα όσο ολοκληρώνω τη θεραπεία μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κέιτ Μίντλετον στο μήνυμά της.

Η λαίδη Colin Campbell υποστήριξε πως η κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ χειρότερη από ό,τι πίστευε κανείς.

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ άρρωστη» υπογράμμισε η Colin Campbell, σύμφωνα με τη Marca.

«Η θεραπεία είναι εξαντλητική. Πρέπει να αφήσει τον εαυτό της να αναρρώσει και να μπορέσει να φροντίσει τα τρία της παιδιά που είναι πολύ μικρά. Είναι τόσο απλό, είναι πολύ άρρωστη για να είναι δραστήρια», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Κανένας στη Βρετανία δεν γνωρίζει πότε η Κέιτ Μίντλετον θα μπορέσει να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της ή αν θα αναρρώσει ποτέ πλήρως.

Υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από την ασθένεια, καθώς η Κέιτ Μίντλετον υποβάλλεται σε θεραπεία και επικεντρώνεται στην ανάρρωσή της.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024