Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυσε για σεξουαλική παρενόχληση τον Kanye West - Τα χυδαία μηνύματα

Μήνυσε για σεξουαλική παρενόχληση τον Kanye West – Τα χυδαία μηνύματα

Νέα προβλήματα για τον Kanye West. Η μήνυση από πρώην βοηθό του για σεξουαλική παρενόχληση και παράνομη απόλυση και τα χυδαία μηνύματά του.

Η πρώην βοηθός του Kanye West τον μήνυσε για σεξουαλική παρενόχληση και παράνομο τερματισμό συνεργασίας σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του το Page Six.

H Lauren Pisciotta άρχισε να συνεργάζεται με τον ράπερ τον Ιούλιο του 2021, καθώς ετοιμαζόταν να λανσάρει τη σειρά μόδας Yeezy.

Στην influencer, που συνεργάστηκε με τον Kanye West σε μερικά τραγούδια, προσφέρθηκε το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για τη δουλειά.

Η μόνη προϋπόθεση ήταν ότι θα ήταν διαθέσιμη στον διάσημο ράπερ 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάτι που αποδέχτηκε.

Η Lauren Pisciotta ανέφερε ότι έβγαζε επιπλέον ένα εκατομμύριο δολάρια από το OnlyFans μέχρι που ο Kanye West της ζήτησε να γίνει περισσότερο «όπως ο Θεός» και να διαγράψει τον λογαριασμό της το 2022.

Η Lauren Pisciotta

Η Lauren Pisciotta

Σε αντάλλαγμα, ο Kanye West φέρεται να αύξησε τον μισθό του μοντέλου στα 2 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο για να αντισταθμίσει το χαμένο της εισόδημα. Ωστόσο, φέρεται να μην προσάρμοσε ποτέ τον μισθό της.

Λίγο μετά την αύξηση, ο πατέρας τεσσάρων παιδιών φέρεται να άρχισε να της στέλνει χυδαία μηνύματα.

«Κοίταξε, το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω να γ@$#, αλλά μετά θέλω μια κοπέλα να μου πει πόσο σκληρά τη γ@#$ ενώ τη γ@#%. Μετά θέλω να με απατήσει» φέρεται να της έγραψε σε ένα μήνυμα.

Εκτός από τα χοντροκομμένα μηνύματα, φέρεται να μοιράστηκε λεπτομέρειες για σεξουαλικές πράξεις που ήθελε να βιώσεις, καθώς και φωτογραφίες και βίντεο από τις συνευρέσεις του με άλλες γυναίκες.

Ζητά αποζημίωση από τον Kanye West

Η Lauren Pisciotta φέρεται επίσης να έλαβε προσωπικές φωτογραφίες νυν και πρώην υπαλλήλων του Kanye West -τόσο ανδρών όσο και γυναικών.

Στη μήνυσή της η Lauren Pisciotta περιέγραψε πολλά άλλα περιστατικά με τον τραγουδιστή, τα οποία περιελάμβαναν το γεγονός πως αυτοϊκανοποιούνταν ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο ρωτώντας για τα μεγέθη του πέους των φίλων της και φέρεται να την ανάγκασε να βγάλει τη ζακέτα της ενώ ήταν στο γραφείο επειδή κάλυπτε πάρα πολλά.

Σε ένα άλλο περιστατικό, την έκλεισε μαζί του σε ένα δωμάτιο και αυνανίστηκε δίπλα της πριν αποκοιμηθεί. Υποστήριξε επίσης ότι θύμωσε αφού απέκλεισε οποιοδήποτε ενδεχόμενο να βγει ραντεβού μαζί του ή να κάνουν σεξ.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022, η Lauren Pisciotta είχε πάρει προαγωγή σε Chief of Staff των εταιρειών του Kanye West και είχε έναν μισθό 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, μόλις έναν μήνα αργότερα την απέλυσε.

Στην Lauren Pisciotta προσφέρθηκαν 3 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση, την οποία επίσης φέρεται να μην έλαβε ποτέ.

Στην αγωγή της τώρα ζητά αποζημίωση για αθέτηση συμβολαίου και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024