Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει με Γιώργο Λιάγκα και Μαρία Αντωνά;

Τι συμβαίνει με Γιώργο Λιάγκα και Μαρία Αντωνά;

Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Μαρία Αντωνά και Γιώργο Λιάγκα. Η στενή παρέα και οι κοινές εμφανίσεις σε παραλιακά στέκια με φίλους.

Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη και οι φήμες θέλουν τη Μαρία Αντωνά να είναι σε σχέση με έναν πολύ γνωστό άντρα της τηλεόρασης. Είναι τις τελευταίες μάλιστα ώρες που οργιάζουν οι φήμες για σχέση ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά.

Η είδηση, που δεν επιβεβαιώνεται, ήρθε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης. Η παρουσιάστρια του Happy Day αποκάλυψε μια φωτογραφία που δείχνει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά σε κοινή τους έξοδο να κάθονται δίπλα δίπλα.

«Εγώ που είμαι σε επικοινωνία συχνή με την Μαρία και είχαμε συζητήσει πολλές φορές, δεν είχε τύχει τις τελευταίες μέρες να της μιλήσω να τη ρωτήσω αν ισχύει. Οπότε ξεκινάω λέγοντας ότι αυτό που θα πω δεν ξέρω αν ισχύει», σημείωσε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Σήμερα το nassosblog δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Γιώργο Λιάγκα, υπονοώντας πως αυτό είναι το ζευγάρι. Είναι ο Γιώργος και το Μαράκι. Υπονοεί πως η Μαρία βγαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ο Γιώργος μετά το διαζύγιό του δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ καμία του σχέση. Έχει και δυο μικρά παιδιά. Το σίγουρο είναι ότι κάνουν συχνή παρέα», συνέχισε η παρουσιάστρια. «Βλέπουμε δυο ανθρώπους να κάνουν παρέα», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Sports in

Ο Ντόρσεϊ μπορεί να ξεπεράσει τον… εαυτό του

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μπορεί να παίξει καλύτερα απ' την πρώτη θητεία του στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024