Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πατήσια: Σαράντα μία συλλήψεις στο πλαίσιο ειδικής επιχειρησιακής δράσης της ΕΛ.ΑΣ.

Πατήσια: Σαράντα μία συλλήψεις στο πλαίσιο ειδικής επιχειρησιακής δράσης της ΕΛ.ΑΣ.

Εις βάρος 38 αλλοδαπών θα εφαρμοστεί το διοικητικό μέτρο επιστροφής στη χώρα καταγωγής τους επειδή στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων

Στην περιοχή των Πατησίων, μεσημβρινές ώρες χθες πραγματοποιήθηκε ειδική επιχειρησιακή δράση της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Η επιχείρηση αναπτύχθηκε στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων και επικεντρώθηκε σε ελέγχους αλλοδαπών, όσον αφορά την κατοχή εγγράφων νομιμοποιητικών για την παραμονή τους στη χώρα και στον εντοπισμό διακινητών ναρκωτικών ουσιών.

Ελέχθησαν 715 άτομα, εκ των οποίων προσήχθησαν 189 αλλοδαποί για τον έλεγχο της παραμονής τους στη χώρα, ενώ δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οδηγήθηκαν στα Τμήματα Ασφαλείας Πατησίων και Αγίου Παντελεήμονα και συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συνελήφθησαν επιπλέον 38 αλλοδαποί, προκειμένου να εφαρμοστεί εις βάρος τους το διοικητικό μέτρο επιστροφής στη χώρα καταγωγής τους, διότι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.

Ελέχθησαν 715 άτομα, εκ των οποίων προσήχθησαν στο Τμήμα 189 αλλοδαποί

Στιγμιότυπο από την ειδική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Πατήσια

Οι υπόλοιποι χαρτογραφήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι. Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης βεβαιώθηκαν 33 τροχονομικές παραβάσεις.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η ειδική επιχειρησιακή δράση σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας,

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις των ανωτέρω υπηρεσιών, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Sports in

Live streaming: Ο ημιτελικός Ισπανία – Ελλάδα (Eurobasket U16)

Σπουδαίο παιχνίδι για την Εθνική Παίδων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024