Είναι επίσημο. Μετά από έξι χρόνια αρραβώνων και τρεις αναβολές γάμου, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας.

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο αρραβωνιαστικός της και Αμερικανός δικηγόρος, Μάθιου Κουμάρ, θα πραγματοποιήσουν τελικά τον γάμο τους το φθινόπωρο στην Ελλάδα.

Κατά τις πληροφορίες, ο γάμος θα τελεστεί φέτος στις 28 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Η τελική ημερομηνία έγινε γνωστή, με τον γάμο του ζευγαριού να αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός για την οικογένεια, που θα ενωθεί ξανά στην Ελλάδα με φίλους και γαλαζοαίματους που θα φτάσουν στη χώρα από όλο τον κόσμο.

View this post on Instagram

A post shared by Princess Theodora (@tgreece)

Οι αναποδιές και οι τρεις αναβολές του γάμου τους

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2018 ωστόσο, ακόμα δεν ανέβηκε μέχρι σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας λόγω ατυχών συγκυριών.

Αρχικά, η ηθοποιός και ο δικηγόρος είχαν αποφασίσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σπέτσες, τον Μάιο του 2020, παρουσία πολλών γαλαζοαίματων και μελών βασιλικών οίκων του εξωτερικού. Όμως ο κορονοϊός τους ανάγκασε να αναβάλλουν τον γάμο τους.

Η τελετή μεταφέρθηκε για τον επόμενο χρόνο, το καλοκαίρι του 2021, αλλά και πάλι εξαιτίας της πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκε και προγραμματίστηκε για το 2023. Οι πληροφορίες μάλιστα, ήθελαν να παντρεύονται στο Πόρτο Χέλι.

Ούτε το καλοκαίρι του 2023 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, καθώς οικογένεια διένυε μία περίοδο πένθους, μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στις 10 Ιανουαρίου του περασμένου έτους.

View this post on Instagram

A post shared by Princess Theodora (@tgreece)

View this post on Instagram

A post shared by Princess Theodora (@tgreece)

Ενασχόληση με την υποκριτική για την Theodora Greece

Η ίδια ασχολείται με την υποκριτική, και κάνει καριέρα στις ΗΠΑ με το όνομα Theodora Greece.

Έχει σπουδάσει Θεατρικές Τέχνες στο πανεπιστήμιο Μπράουν, μένει στο Λος Άντζελες και έχει εμφανιστεί στη γνωστή αμερικανική σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία», κάνοντας την γραμματέα που παραδίδει τα μυστικά των Φόρεστερ σε ανταγωνιστική εταιρεία.

Στον λογαριασμό της στο instagram εμφανίζεται ως Princess Theodora.

View this post on Instagram

A post shared by Princess Theodora (@tgreece)