Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Ντοκουμέντο από την επίθεση σε 33χρονη

Θεσσαλονίκη: Ντοκουμέντο από την επίθεση σε 33χρονη

Όπως φαίνεται από τα πλάνα, ένας 34χρονος, υπήκοος Νοτίου Αφρικής, την ακολουθεί μέχρι την πολυκατοικία της.

Την απόλυτη φρίκη έζησε μία γυναίκα γύρω στις 02.10 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, όταν ένας 34χρονος άνδρας την ακολουθούσε μέχρι την πολυκατοικία στην οποία εκείνη διέμενε, κατάφερε να εισέλθει και αποπειράθηκε να τη  βιάσει αφού πρώτα την χτύπησε.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσίασε το MEGA, φαίνεται η στιγμή της επίθεσης του 34χρονου άνδρα αφρικανικής καταγωγής, σε μία 33χρονη γυναίκα, με καταγωγή από τη Ρωσία.

Το ιστορικό της επίθεσης

Όπως έχει προαναφερθεί το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Βαρδάρη, όταν, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ένας 34χρονος, υπήκοος Νοτίου Αφρικής, ακουλούθησε μία 33χροη Ρωσίδα μέχρι την πολυκατοικία της.

Εκεί, καταφέρνει να τρυπώσει μέσα και να επιτεθεί στη γυναίκα, πιάνοντάς την από τα μαλλιά και χτυπώντας την στο πρόσωπο. Στη συνέχεια την έριξε στο έδαφος, την χτύπησε με κλωτσιές, την έσυρε από τα ρούχα και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η 33χρονη κατάφερε να του ξεφύγει και να εντοπίσει αστυνομικούς που εκείνη την στιγμή περιπολούσαν στην περιοχή. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως αφού εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 34χρονος, αποκαλύφθηκε πως εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για άλλο περιστατικό βιασμού.

Δείτε το βίντεο

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό

«Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, στο πλαίσιο περιπολίας τους στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, ξημερώματα της 31-05-2024, αντιλήφθηκαν γυναίκα να αναζητά βοήθεια.

Κατά τη διερεύνηση του περιστατικού προέκυψε ότι λίγο πριν, 34χρονος αλλοδαπός την ακολούθησε εντός οικοδομής που διαμένει και με συνεχή χρήση σωματικής βίας την έσυρε τραβώντας της τα ρούχα. Η παθούσα, η οποία είναι 33χρονη αλλοδαπή, κατάφερε να εξέλθει της πολυκατοικίας, ενώ οι αστυνομικοί αναζήτησαν και συνέλαβαν άμεσα τον δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.»

Sports in

Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Καθαρή η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξί ώμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024