Μετανοημένος εμφανίζεται τώρα ο 39χρονος στη Χαλκίδα που δολοφόνησε της μητέρα της παιδικής του φίλης για να κλέψει τα χρήματα και να τα παίξει στον τζόγο.

Από την μεριά του ο πατέρας του καθ’ ολογία δράστη του εγκλήματος δηλώνει σοκαρισμένος, χωρίς να μπορεί να πιστέψει ακόμα αυτό που έκανε ο γιος του. Μάλιστα όπως υποστηρίζει «δεν ξέρω πώς το έκανε, είναι ευαίσθητος, δεν αντέξει».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οπως είπε ο ίδιος ο δράστης, άρχισε να εθίζεται στον τζόγο την περίοδο του κορονοϊού. Μάλιστα στις 11 Ιανουαρίου του 2011, ο 39χρονος είχε συλληφθεί για κλοπή σε ένα κατάστημα στο χωριό όπου έμενε.

Το LIVE NEWS παρουσίααε τα πρώτα λόγια του καθ’ ομολογίαν δράστη

«Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο συγγνώμη στους γονείς μου, ένα μεγάλο συγγνώμη στην οικογένεια της Κωνσταντίνας και ένα συγγνώμη στην κοινωνία που ζω, γιατί στην Χαλκίδα γεννήθηκα και μεγάλωσα. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να διαπράξω αυτό το στυγερό έγκλημα. Από την ημέρα που έγινε δεν μπορώ να καταλάβω κι εγώ πώς. Όλος ο κόσμος γκρεμίστηκε εκείνη τη στιγμή που με αναγνώρισαν. Δεν ξέρω πόσες μαχαιριές έριξα, δεν ξέρω τι έγινε. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα συγκρουόταν μέσα η λογική με τον φόβο, το πάθος και την απόγνωση που ένιωθα. Και πάλι συγγνώμη σε ούλους. Έκανα μία κίνηση που με έχει στιγματίσει για όλη μου τη ζωή».

Στο MEGA και στο Live News μίλησε και ο πατέρας του 39χρονου.

«Υποψιαζόμουν ότι έπαιζε ηλεκτρονικό τζόγο. Τον ρώτησα και το αρνήθηκε. Πώς να ελέγξω 40 χρόνων άνδρα; Η γυναίκα μου τον είχε δει ότι ήταν λίγο αγχωμένος» είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε λέγοντας: «Σκότωσε την γυναίκα την ανάπηρη, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το έκανε αυτό ο γιος μου. Από χθες το απόγευμα είμαι εκτός τόπου και χρόνου, Είναι φιλότιμο παιδί και είναι πολύ ευαίσθητος, δεν πιστεύω να αντέξει».