Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o

Κατερίνα Γεράκη: Η δημοκρατία στην ΕΕ είναι ένα μεγάλο ανέκδοτο

Η υποψηφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ μιλάει για την αποχή, τα δικαιώματα των μεταναστών, την ακρίβεια και τους πλειστηριασμούς

Η Κατερίνα Γεράκη ειναι δικηγόρος. Ανήκει στη νέα γενιά των στελεχων του ΚΚΕ και είναι μία από τους υποψήφιους στα κόκκινα ψηφοδέλτια για τις ευρωεκλογές. Τις μάχες της τις δίνει στο «πεδίο», στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, αφού είναι στην Επιτροπή του ΠΑΜΕ κατά των πλειστηριασμών αλλά και υπεύθυνη της Διατμηματικής Επιτροπής της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τα Δικαιώματα των Μεταναστών και των Προσφύγων και μέλος του τμήματος για τη Δικαιοσύνη και τις Λαϊκές Ελευθερίες.

Απορρίπτει τη ρατσιστική και ξενοφοβική ρητορική της ΕΕ, την προσπάθεια εργαλειοποίησης των μεταναστών σε ένα σύγχρονο δουλεμπόριο, αλλά και τον διαχωρισμό των εργαζομένων σε Έλληνες και ξένους.

Για την Γεράκη οι δεκάδες χιλιάδες νεκροί άμαχοι στη Γάζα δεν είναι «ισορροπία», ενώ δείχνει την ΕΕ ως συμμέτοχο στους πολέμους τόσο στην Ουκρανία όσο και στη Μέση Ανατολή.

Θεωρεί την ΕΕ παράγοντα αστάθειας και όχι εγγυητή σταθερότητας, που για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα δεν υπάρχει.

Δείχνει τις αιτίες της ακρίβειας στις ευρωπαϊκές οδηγίες και την πολιτική της ΝΔ, ενώ την ίδια στιγμή υπενθυμίζει ότι οι πλειστηριασμοί είναι ακόμα εδώ και καλούνται να τους αντιμετωπίσουν χιλιάδες συμπολίτες μας.

Σημειώνει δε ότι η είσοδος του life style στην πολιτική είναι μία προσπάθεια για να μην συζητούνται τα ουσιώδη.

Καλεί στις κάλπες γιατί όπως λέει η αποχή ερμηνεύεται πάντα ως στήριξη στις υφιστάμενες πολιτικές.

Η Κατερίνα Γεράκη, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, με την δημοσιογράφο του in Αλεξάνδρα Φωτάκη

Για την διασφάλιση της σταθερότητας: Η ΕΕ φροντίζει μόνο για τους επενδυτές

Για την Κατερίνα Γεράκη «η σταθερότητα, την οποία υποτίθεται ότι διασφαλίζει η ΕΕ, είναι σταθερότητα για τους περίφημους επενδυτές, για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Για τους λαούς είναι μια μόνιμη αστάθεια. Αρκεί να σκεφτούμε ορισμένους συγκλονιστικούς αριθμούς. 16 εκατομμύρια άνεργοι σε όλη την ΕΕ, 91 εκατομμύρια άνθρωποι κάτω από το όριο της φτώχειας. Απέναντι σ’ αυτή τη σταθερότητα πρέπει να πουν ένα μεγάλο όχι».

Για το ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: Σημασία έχει τι ευρωβουλευτές θα στείλουμε

Όπως λέει «σημασία έχει τι ευρωβουλευτές θα στείλουμε στο Ευρωκοινοβούλιο. Και να αναρωτηθούμε Θέλουμε οι ευρωβουλευτές που στηρίζουν την ΕΕ και τις αντιλαϊκές αποφάσεις της ή ευρωβουλευτές που ενημερώνουν, αποκαλύπτουν είναι τα μάτια και η φωνή του λαού στις Βρυξέλλες, η φωνή των εργατικών λαϊκών διεκδικήσεων».

Και σημειώνει ότι αυτό το ρόλο θα παίξουν οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, «όπως έκαναν όλη την προηγούμενη περίοδο».

Για τη δημοκρατία στην ΕΕ: Ενα μεγάλο ανέκδοτο

«Συνολικά η δημοκρατία στην ΕΕ θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα μεγάλο ανέκδοτο», όπως υποστηρίζει.

Όπως διεκρινίζει είναι μια δημοκρατία για τα λόμπι τα οποία «θεωρούνται ζωτικό στοιχείο της δημοκρατικής λειτουργίας της ΕΕ. «Είναι μια δημοκρατία λοιπόν για να υπηρετούνται τα συμφέροντα αυτών των μεγάλων ομίλων, αλλά για τους λαούς να θυμίσουμε ότι είναι η δημοκρατία και το κράτος δικαίου των απαγορεύσεων, της καταστολής, του αντικομμουνισμού» και όπως επισημαίνει «τέτοιο κράτος δικαίου δεν έχουν ανάγκη οι λαοί».

Για τις ανησυχίες των Ελλήνων: Η αμφισβήτηση δεν πρέπει να χαραμίζεται στην αποχή ή την απογοήτευση

Πρέπει να σκεφτούμε ότι και στις δημοσκοπήσεις «καταγράφεται μια μεγάλη αμφισβήτηση της ίδιας της ΕΕ και της πολιτικής της. Γιατί όλοι πια αναγνωρίζουν και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αντιλαϊκών μέτρων που εφαρμόζονται στο εσωτερικό της χώρας αποτελούν κατευθύνσεις, οδηγίες, κανονισμούς της ΕΕ» σημειώνει.

Τονίζει δε ότι αυτή η αμφισβήτηση δεν πρέπει να «χαραμίζεται στην αποχή ή την απογοήτευση, αλλά οι εργαζόμενοι, ο λαός μας να σκεφτούν γιατί και με ποιους είναι απογοητευμένοι. Και ακριβώς αυτή την αμφισβήτηση, αυτή την απογοήτευση, αυτή την οργή να την κάνουν δύναμη αγώνα και διεκδίκησης με ισχυρό ΚΚΕ».

Για τη χαλαρή ψήφο και την αποχή: Θα τη μεταφράσουν ως αποδοχή της αντιλαϊκής πολιτικής

Για την Γεράκη «οι ευρωεκλογές σε καμία περίπτωση δεν είναι χαλαρή ψήφος. Είναι ένα εργαλείο που μπορούμε να το αξιοποιήσουμε».

Υπενθυμίζει δε ότι ανεξαρτήτως της αποχής την επόμενη μέρα των εκλογών, οι έδρες θα μοιραστούν. «Επειδή λοιπόν θα μεταφράσουν την αποχή του λαού, ως συμφωνία και αποδοχή σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική με ψήφο στο ΚΚΕ, μπορούν πραγματικά να δείξουν την αντίθεσή τους, την αντίστασή τους σε αυτή την πολιτική και πολύ περισσότερο ότι οι εργαζόμενοι είναι εδώ και θα αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους».

Για τα υψηλά ποσοστά της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις: Οι «ζωντανές» δημοσκοπήσεις το διαψεύδουν

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ σημειώνει ότι αυτό που βλέπει η ίδια από τις πραγματικές ζωντανές δημοσκοπήσεις, στις συζητήσεις, μέσα στους χώρους δουλειάς, στις περιοδείες, στις εξορμήσεις που κάνει αυτή την περίοδο το κόμμα της μπροστά στις ευρωεκλογές, είναι «ανησυχία για όλα αυτά που βιώνουμε, ανησυχία για την κλιμάκωση του πολέμου στον οποίο έχει κεντρικό πρωταγωνιστικό ρόλο η ΕΕ και δυστυχώς εμπλέκεται άμεσα και η χώρα μας».

«Ακριβώς αυτή η ανησυχία, αυτός ο προβληματισμός πρέπει να εκφραστεί με ψήφο στο ΚΚΕ και είμαστε αισιόδοξοι» όπως λέει και υπενθυμίζει ότι και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές οι δημοσκοπήσεις εμφάνιζαν το ΚΚΕ αρκετά χαμηλά και διαψεύστηκαν ιδιαίτερα στην Αττική που βγήκε τρίτο κόμμα.

Για την ακροδεξιά: Η πολιτική που στηρίζουν είναι ο καλύτερος χορηγός της

Παραδέχεται ότι η άνοδος των ακροδεξιών δυνάμεων είναι ανησυχητική, σημειώνει ωστόσο ότι «πρέπει να αναδείξουμε και την υποκρισία των υπολοίπων που μιλάνε για την ανησυχία τους για την ακροδεξιά. Γιατί στην πραγματικότητα η πολιτική που στηρίζουν είναι ο καλύτερος χορηγός της ακροδεξιάς».

Φέρνει ως παράδειγμα την θεωρία της ΕΕ «για την εξίσωση του φασισμού με τον κομμουνισμό, δηλαδή του τέρατος με αυτόν που το κατατρόπωσε. Η άγρια ρατσιστική και ξενοφοβική πολιτική της ΕΕ σε βάρος των μεταναστών και των προσφύγων. Όλα αυτά δηλαδή που είναι το καλύτερο λίπασμα για την ακροδεξιά, τις εθνικιστικές φασιστικές δυνάμεις».

Όπως λέει «η πείρα του ίδιου του ελληνικού λαού είναι πολύτιμη, γιατί με τη Χρυσή Αυγή και το φασιστικό δηλητήριο τα έβαλε το εργατικό λαϊκό κίνημα και απομόνωσε τους φασίστες στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία. Σήμερα η δημοκρατία τους, ας σκεφτούμε ότι απελευθερώνει την ηγεσία της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης.

Στέλνει δε μήνυμα ότι  «το φασισμό θα αντιμετωπίσει ο λαός με τον αγώνα του ενάντια στο σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει, με τους κοινούς αγώνες, με τους μετανάστες εργάτες που δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Αυτή είναι η μοναδική πραγματική απάντηση στο φασισμό».

Για τη ρατσιστική ρητορική: Διαπερνά οριζόντια την πολιτική της ΕΕ

Όπως λέει «η ρατσιστική ρητορική διαπερνά οριζόντια την πολιτική της ΕΕ». Τονίζει ότι «η λαθρομετανάστευση, αυτός ως απαράδεκτος όρος πλέον είναι επίσημος όρος στα επίσημα κείμενα της ΕΕ. Θεωρείται υβριδική απειλή με βάση το νέο οδικό χάρτη του ΝΑΤΟ και μάλιστα ο ίδιος πρωθυπουργός, ακόμα ακόμα και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας φωτογραφίζονταν στο φράχτη του Έβρου και έλεγαν ότι θα αντιμετωπίσουμε τη λαθρομετανάστευση, καλλιεργώντας στην πράξη την ταξική διαίρεση ανάμεσα στους εργαζόμενους, τους Έλληνες και τους μετανάστες εργάτες που δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν».

Για την πολιτική της ΕΕ για πρόσφυγες και μετανάστες: Ενταφιάζει τη Συνθήκη της Γενεύης

«Η πολιτική της ΕΕ για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες έχει δύο όψεις που διαπλέκονται και συνδέονται αδιάρρηκτα μεταξύ τους όπως λέει.

«Είναι η όψη της άγριας καταστολής, των στρατοπέδων συγκέντρωσης, της εγκληματικής δράσης της FRONTEX, των ναυαγίων χιλιάδων ανθρώπων, 28.000 νεκροί από το 2014 μέχρι σήμερα στις θάλασσες της Μεσογείου. Είναι μια πολιτική που καταστρατηγεί ενταφιάζει τη Συνθήκη της Γενεύης για τους πρόσφυγες» σημειώνει.

Η άλλη όψη όπως επισημαίνει «είναι οι λεγόμενες συμφωνίες εισαγωγή φτηνού εργατικού δυναμικού. Σύμφωνοι, σύγχρονο δουλεμπόριο τις λέμε εμείς, ώστε να έρχονται φτηνοί εργάτες με τσακισμένα δικαιώματα».

Για τη Γεράκη αυτός είναι ο ορισμός στην πραγματικότητα της ίδιας της εργαλειοποίησης αυτών των κατατρεγμένων ανθρώπων.

Για κοινούς αγώνες ελλήνων και μεταναστών: Ο λαός να αξιοποιήσει την πείρα και την ιστορική μνήμη

Τονίζει δε ότι η «ο ελληνικός λαός χρειάζεται να αξιοποιήσει πραγματικά την πείρα του και την ιστορική μνήμη. Να σκεφτεί και τα βάσανα που αντιμετώπισε ο ίδιος και τον ανάγκασαν να φύγουν στην ξενιτιά. Τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στις ξένες χώρες, στους «παραδείσους» που πήγαιναν να βρουν, αλλά δυστυχώς και εκεί αποδείχθηκε ότι έχουν τεράστια εμπόδια να αντιμετωπίσουν. Αλλά ταυτόχρονα να αξιοποιήσει και την πείρα του από τους κοινούς αγώνες που έδωσε με τους μετανάστες εργάτες όλα τα προηγούμενα χρόνια».

Σημειώνει ότι έχει αξία, «να θυμηθούμε ότι με τους Αλβανούς μετανάστες εργάτες χτίσαμε το θαύμα των Ολυμπιακών Αγώνων, τα μεγάλα έργα, το αεροδρόμιο. Δόθηκαν σκληρές μάχες με το Συνδικάτο Οικοδόμων για να έχουν ίδια δικαιώματα, ίδιους μισθούς οι Έλληνες και Αλβανοί μετανάστες».

Υπογραμμίζει ότι στη Μανωλάδα «δόθηκαν μεγάλοι αγώνες ώστε να διασφαλιστούν τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων που κυριολεκτικά ζουν σε συνθήκες μεσαίωνα. Αυτή λοιπόν είναι η απάντηση. Ο κοινός αγώνας των Ελλήνων και των μεταναστών εργατών από κοινού για τα δικαιώματά τους».

Για τους πολέμους σε Ουκρανία και Γάζα: Η συμβολή της ΕΕ είναι πρωταγωνιστική

Στους πολέμους σε Ουκρανία και Γάζα όπως σημειώνει η συμβολή της ΕΕ είναι πρωταγωνιστική. «Εξοπλίζει, χρηματοδοτεί το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Έστησε την επιχείρηση «Ασπίδες» στο όνομα αντιμετώπισης των Χούθι και της προστασίας της ναυσιπλοΐας. Και η ελληνική κυβέρνηση με τη συμφωνία των υπόλοιπων αστικών κομμάτων έχει στείλει τη φρεγάτα «Ύδρα», που κοστίζει στον ελληνικό λαό μισό εκατομμύριο ευρώ κάθε μέρα για να φυλάει στην πραγματικότητα τα συμφέροντα των εφοπλιστών».

Η ΕΕ όπως λέει «στηρίζει το αντιδραστικό καθεστώς Ζελένσκι. 240 δισεκατομμύρια ξόδεψε το 2022 γι’ αυτούς τους σκοπούς. Και μαζί με το ΝΑΤΟ συμμετέχουν στον πόλεμο ενάντια στην καπιταλιστική Ρωσία και τους συμμάχους της».

«Όσο για τους περιβόητους στόχους της κοινής ευρωπαϊκής άμυνας» η Γεράκη θεωρεί ότι «πρέπει να είναι κι αυτό ένα καθοριστικό κριτήριο για τη στάση του λαού μας απέναντι στις ευρωεκλογές». Καθώς όπως λέει «αυτό που σηματοδοτεί είναι η μετατροπή της ευρωπαϊκής οικονομίας σε πολεμική οικονομία. Τα δισεκατομμύρια ευρώ για εξοπλιστικές δαπάνες, ώστε και η Ευρώπη να γίνει ένας πιο ισχυρός παίκτης σε αυτά τα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια, να συμμετέχει στις επεμβάσεις και τους πολέμους. Δηλαδή τον όλεθρο, την καταστροφή, την προσφυγιά εκατομμυρίων ανθρώπων» σημειώνει.

Όπως λέει «σε όλα αυτά πρέπει να πούμε πραγματικά ένα πολύ μεγάλο όχι. Να πούμε λευτεριά στην Παλαιστίνη, να πούμε να σταματήσει ο πόλεμος και ν ανοίξουμε τον δρόμο για την πραγματική συναδέλφωση και την ειρήνευση των λαών».

Και χαρακτηρίζει κατάπτυστο μύθευμα το δικαίωμα στην αυτοάμυνα του Ισραήλ.  Δηλώνει δε ότι το ΚΚΕ δεν στηρίζει τη θεωρία περί ισορροπιών με πάνω από 36.000 νεκρούς στην Παλαιστίνη.

Για τα ελληνοτουρκικά: Είμαστε μπροστά σε σχέδια συνεκμετάλλευσης συνδιαχείρισης του Αιγαίου

«Η ένταξη στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ αποδεικνύεται από την ίδια μας την πείρα ότι όχι μόνο δεν φέρνει σταθερότητα, όχι μόνο δεν είναι εγγυητής της σταθερότητα, αλλά είναι ο νούμερο ένα παράγοντας αποσταθεροποίησης» όπως λέει.

«Ας σκεφτούμε τις νουθεσίες του ΝΑΤΟ, της ΕΕ για τις σχέσεις με την Τουρκία. Να τα βρείτε, μας λέει. Το Αιγαίο το περιγράφουν ως έναν ενιαίο επιχειρησιακό χώρο. Ο πρωθυπουργός της χώρας μας μίλησε πριν από ένα χρόνο για ΝΑΤΟικά νησιά».

Υπενθυμίζει δε ότι η Τουρκία συνεχίζει την κατοχή στο 40% της Κύπρου και εκτιμά ότι «στην πραγματικότητα είμαστε μπροστά σε σχέδια συνεκμετάλλευσης συνδιαχείρισης του Αιγαίου».

Για τις μειονότητες: Οι κυβερνήσεις παίζουν πάντα παιχνίδια

«Δυστυχώς με τις μειονότητες οι κυβερνήσεις παίζουν πάντα παιχνίδια. Ας σκεφτούμε και τις πρόσφατες εξελίξεις με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, το Ράμα, που αξιοποιεί τέτοια ζητήματα. Αυτό γίνεται και κατά τη γνώμη μας από τις ελληνικές κυβερνήσεις» όπως λέει τόσο με την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία όσο και με τη μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.

Το θέμα σημειώνει «είναι να μιλήσουμε πραγματικά για τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων. Γιατί όσο δεν διασφαλίζονται τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων στην εργασία, στη δουλειά, στην αξιοπρεπή διαβίωση, ενάντια στις διακρίσεις, στην πρόσβασή τους στην παιδεία, στην υγεία, σε μια σειρά κοινωνικά αγαθά, τότε ακριβώς θα παίζονται τέτοια εθνικιστικά παιχνίδια σε βάρος τους, θα καλλιεργούνται τέτοιου είδους αντιλήψεις που όχι σε αυτά μπορούμε να πούμε μόνο με την ουσιαστική συζήτηση για τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων».

Για την ακρίβεια: Οι αιτίες έχουν την υπογραφή της ΕΕ

Σε αυτό που λέει η κυβέρνηση ότι «χρειάζεται σταθερότητα και νομιμοποίηση για να συνεχίσει την πολιτική της, είναι το πιο ασφαλές κριτήριο για την ανάγκη οι εργαζόμενοι, ο λαός να καταψηφίσουν τη ΝΔ και τους χορηγούς τους να στηρίξουν το ΚΚΕ» σημειώνει η Γεράκη.

Όπως λέει δεν θέλουμε τέτοια σταθερότητα άλλο ούτε θέλουμε pass, επιδόματα «και όλη αυτή την κοροϊδία για να αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια. Γιατί όταν μιλάς για ένα πράγματι τόσο σοβαρό πρόβλημα, όπως είναι η ακρίβεια που σωστά απασχολεί τους εργαζόμενους, τον λαό, πρώτα απ’ όλα πρέπει να δεις τις αιτίες και οι αιτίες έχουν την υπογραφή της ΕΕ».

Γιατί όπως λέει όταν μιλάμε για ακρίβεια θα πρέπει να μιλήσουμε «για τους πανάκριβους λογαριασμούς του ρεύματος. Για το χρηματιστήριο της ενέργειας. Θα πρέπει να μιλήσουμε για το ότι ξοδεύονται υπέρογκα χρηματικά ποσά πακτωλός δισεκατομμυρίων για τις ΝΑΤΟϊκές δαπάνες και όχι για τις ανάγκες του λαού. Θα πρέπει να μιλήσουμε για τους καθηλωμένους μισθούς, γιατί πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να έχουμε υγεία, για να έχουμε ουσιαστική μόρφωση των παιδιών μας. Όλα αυτά είναι η ακρίβεια».

Για τους πλειστηριασμούς: Συνεχίζονται αμείωτοι

Οι πλειστηριασμοί όπως λέει συνεχίζονται αμείωτοι. «Δυστυχώς μπορώ να σας πω και από την πείρα μου στην Επιτροπή πλειστηριασμών του ΠΑΜΕ, τα τηλέφωνα των εργαζόμενων ανθρώπων που έχουν μπροστά τους αυτό το μαρτύριο, αυτό το βάσανο είναι καθημερινά. Γιατί πρέπει εδώ και τώρα να διασφαλιστεί η προστασία της εργατικής λαϊκής κατοικίας».

Όπως τονίζει «δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό το κυνηγητό, αυτή η απαράδεκτη κατάσταση με τα fund, στις εταιρείες διαχείρισης, με τα τηλέφωνα που τρομοκρατούν τον κόσμο κάθε μέρα, που δεν μπορούν να βγάλουν άκρη εδώ και τώρα. Να δοθούν λύσεις με βιώσιμες ρυθμίσεις ανάλογα με το εισόδημα του κάθε λαϊκού ανθρώπου που καταληστεύουν όλα τα προηγούμενα χρόνια και να απαγορευτούν οι πλειστηριασμοί στην εργατική και λαϊκή κατοικία».

Για την ψήφο στις 9 Ιουνη: Να δοθεί ηχηρό μήνυμα που θα ακουστεί παντού

«Εμείς καλούμε τους εργαζόμενους, όλα τα λαϊκά στρώματα να σκεφτούν, να βάλουν μπροστά τους, αν θέλετε τα πραγματικά διλήμματα. Τι τους συμφέρει από την επόμενη μέρα. Να βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ που καταθέτει όλες του τις δυνάμεις στους αγώνες, τις δίκαιες διεκδικήσεις των εργατικών λαϊκών στρωμάτων ή να βγουν ενισχυμένα τα κόμματα που προσκυνούν την Ευρωπαϊκή Ένωση και ψηφίζουν τις αντιλαϊκές της αποφάσεις;» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και ζητά να δοθεί μία απάντηση «που θα ακουστεί και στο Μαξίμου και στις Βρυξέλλες και παντού».

Για το life style: Προσπάθεια να μην συζητήσουμε για την ουσία

«Σε αυτές τις εκλογές γίνεται μια προσπάθεια από τα υπόλοιπα κόμματα να περιοριστεί η συζήτηση και σε όρους life style και σε σελέμπριτις και σε ατάκες και να μη συζητήσουμε για την ουσία».

Χαρακτηρίζει ενδεικτική τη συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια που έδειξε ότι όλοι συμφωνούν στα βασικά και διαφωνούν στα δευτερεύοντα.

Η Κατερίνα Γεράκη απαντάει σε μερικές γρήγορες ερωτήσεις

Sports in

Τα απόλυτο με σούπερ Λαουτάρο η Αργεντινή (2-0) – Ιστορική πρόκριση στους «8» για τον Καναδά (0-0,vids)

Η Αργεντινή έκανε το 3/3 στον όμιλο με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να σκοράρει δις κόντρα στο Περού (2-0) – «Χρυσός» βαθμός για τον Καναδά κόντρα στην Χιλή (0-0)

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024