Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Miley Cyrus: «Είμαι γυναίκα, είμαι 31 και δεν ξέρω ακόμα αν θέλω παιδιά ή όχι»

Miley Cyrus: «Είμαι γυναίκα, είμαι 31 και δεν ξέρω ακόμα αν θέλω παιδιά ή όχι»

H διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στο W Magazine και μεταξύ άλλων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην υποκριτική.

To 2024 ήταν η χρονιά όπου η Miley Cyrus κατάφερε να λάβει το πρώτο βραβείο Grammy της καριέρας της. Και μπορεί το γεγονός αυτό να την γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια για τον εαυτό της, ωστόσο την έκανε επίσης να σκεφτεί καθαρά τα πράγματα και να συνειδητοποιήσει πως υπάρχει και κάτι πολύ λάθος στην όλη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια και κάποτε ηθοποιός, παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό W Magazine και μίλησε για όλα. Αυτό όμως που αξίζει να διαβαστεί, είναι η κριτική που άσκησε η Cyrus στη διοργάνωση των Grammys, και στο γεγονός πως βρίσκονται προκατειλημμένοι απέναντι σε νεαρές γυναίκες αλλά και στο ότι αισθάνεται πως αδικήθηκε κι η ίδια ως καλλιτέχνης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη W Magazine (@wmag)

Χρειάστηκαν 20 χρόνια στη διεθνή μουσική βιομηχανία, εκατομμύρια streams και top τραγούδια, προκειμένου να καταφέρει η Cyrus να κερδίσει 2 βραβεία Grammy. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο της 31χρονης σταρ και το αποτύπωμά της στη μουσική.

Για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2024, έφυγε από την απονομή με δύο βραβεία. Ένα για την καλύτερη solo ερμηνεία στο τραγούδι Flowers, καθώς και το σημαντικό βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη W Magazine (@wmag)

«Είμαι εδώ και είκοσι χρόνια σε αυτόν τον χώρο και αυτή ήταν η πρώτη φορά που με πήραν σοβαρά στα  Grammys», δηλώνει η Miley. «Είχα μια πολύ δύσκολη στιγμή για να καταλάβω τι συμβαίνει. Και αν θέλετε να μιλάμε με στατιστικά και νούμερα, πού στο καλό ήμουν; Δεν είναι αλαζονεία αυτό που εκφράζω, αλλά είμαι περήφανη για τον εαυτό μου», δήλωσε εύστοχα η τραγουδίστρια στην πρόσφατη συνέντευξή της.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον φόβο που νιώθει πριν ανέβει στην σκηνή. Μπορεί να την βλέπουμε να δίνει τον καλύτερο της εαυτό, ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν έχει δύσκολες στιγμές πριν εκτεθεί μπροστά σε χιλιάδες θεατές.

«Δεν είχα πάντα αυτόν τον φόβο πριν βγω στη σκηνή», αναφέρει η 31χρονη σταρ.

«Δεν είχα πάντα αυτόν τον φόβο πριν βγω στην σκηνή. Αλλά μετά από δύο χρόνια σχεδόν όπου δεν έβλεπα σχεδόν κανέναν στην καραντίνα, τώρα ξέρω ότι με κοιτάνε εκατομμύρια κόσμος στα Grammy, και αυτό είναι ένα σοκ για το νευρικό μου σύστημα», δήλωσε η Cyrus, μεταξύ άλλων.

Όσο για την υποκριτική, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξανά ασχοληθεί με αυτό το κομμάτι κάποια στιγμή στο μέλλον.

Εκτός των βραβείων, η Cyrus αναφέρθηκε και στα προσωπικά της. «Έχω έναν κανόνα και δεν κοιτάζω κανέναν, ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω. Απλώς κοιτάζω, πράγμα που μου επιτρέπει να βλέπω τον κόσμο όπως πραγματικά είναι και τους ανθρώπους όπως πραγματικά είναι. Κοιτάζω τον εαυτό μου σχεδόν κάθε μέρα στον καθρέφτη και λέω: “Είμαι γυναίκα. Είμαι 31 ετών τώρα και ακόμα δεν ξέρω αν θέλω παιδιά ή όχι. Νιώθω ότι οι θαυμαστές μου είναι κατά κάποιο τρόπο τα παιδιά μου”. Έχω ακούσει και την Ντόλι να το λέει αυτό, επειδή δεν είχε παιδιά».

Αν αξίζει ωστόσο να κρατήσουμε κάτι από αυτή την συνέντευξη είναι πως η Cyrus γνωρίζει καλά τι της αξίζει και τι της αναλογεί και δεν κάνει εκπτώσεις, ούτε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο. Όταν αδικείται ξέρει να το εκφράζει και μάλιστα χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

*Πηγή φωτογραφίας: @mileycyrus / Instagram 

Πηγή: grace.gr

Sports in

Μπαχάμες – Ελλάδα 75-102: Κατοστάρα η Εθνική στην επανεμφάνιση του Γιάννη

Η Ελλάδα, σε μία εξαιρετική εμφάνιση κυρίως επιθετικά, διέλυσε τις Μπαχάμες με 102-75, κατέκτησε το Τουρνουά Ακρόπολις και έδειξε πολύ θετικά δείγματα στην πρόβα τζενεράλε εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024