Θεωρείς και εσύ το αστικό τοπίο ως το φυσικό σου περιβάλλον; Υπάρχουν φορές που περπατάς και νιώθεις λες και το βιαστικό βάδισμά σου είναι κουρδισμένο στον ρυθμό της πόλης; Εργάζεσαι στα Βόρεια Προάστια, μένεις στην «καρδιά» της Αθήνας, αλλά τα Σαββατοκύριακα η δική σου καρδιά χτυπάει στα Νότια Προάστια; Τότε, μάλλον είσαι και εσύ ένας αθεράπευτος city lover, ο οποίος ξέρει καλά πως η ζωή σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο και ό,τι χειρότερο σου έχει συμβεί. Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει πως αν οδηγείς στην Αθήνα, η καθημερινότητα μοιάζει «μαραθώνιος» με τον χρόνο. Σημαίνει πως αν μπορούσες να εκπληρώσεις μία και μόνο ευχή, αυτή θα ήταν να κέρδιζες πίσω όλα τα λεπτά που έχεις χάσει, ψάχνοντας επί ματαίω για μία θέση πάρκινγκ κάπου στο Παγκράτι. Σημαίνει πως όσο και αν σε τροφοδοτεί η ζωντάνια της πρωτεύουσας, άλλο τόσο σε εξαντλεί, με τους αφρόντιστους δρόμους που είναι γεμάτοι λακκούβες, τις ελλιπείς θέσεις στάθμευσης, τους νευρικούς οδηγούς, την ατέρμονη κίνηση που δεν σταματά ποτέ.

Το ερώτημα είναι, λοιπόν, πώς θα κινείσαι εντός του αστικού ιστού, χωρίς να χάνεις το κουράγιο και την υπομονή σου; Κι όμως, η απάντηση βρίσκεται στη λέξη ευελιξία και πιο συγκεκριμένα στα Flex οχήματα που σου προσφέρει η FlexCar, δηλαδή η πελατοκεντρική εταιρεία που σου συστήνει μία νέα, all inclulsive εμπειρία leasing με σταθερό, μηνιαίο μίσθωμα (FlexDeposit). Αν θες να μάθεις περισσότερα, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω, διότι θα σου αποκαλύψουμε τα οχήματα με τα οποία θα κάνεις τον αστικό ιστό το δικό σου «πεδίο δράσης», ένα μέρος στο οποίο θα απολαμβάνεις κάθε διαδρομή, με παρέα ή χωρίς.

Ένα όχημα «σύμμαχος» που ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε αεικίνητου city lover

Αυτό που έχεις ανάγκη για να μετακινείσαι με ευελιξία στην πόλη, είναι ένα όχημα το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, ένα όχημα «σύμμαχο». Και ναι, δεν υπάρχει κάποιο όχημα που να αποσυμφορίζει την κίνηση, όμως, υπάρχει το Smart ForFour Electric (Pulse) το οποίο είναι ηλεκτρικό, αυτόματο για να μην σε ταλαιπωρεί το επαναλαμβανόμενο «σταμάτα, ξεκίνα», διαθέτει Cruise Control και σύστημα υποβοήθησης πέδησης, ενώ είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες παρκαρίσματος για να χωράς άνετα ακόμη και στα πιο ζόρικα σημεία.

Βέβαια, εξίσου βοηθητικό είναι και το Opel Corsa Petrol, ένα όχημα 1200 κυβικών, που καταναλώνει περίπου 5.4 λίτρα ανά 100 χλμ. και χάρη σε μία σειρά από συστήματα προειδοποίησης σύγκρουσης που ενεργοποιούν τα φώτα και την υποβοήθηση των φρένων, την προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας και την προειδοποίηση αποφυγής πεζών, επιτρέπει στον οδηγό να είναι ξέγνοιαστος κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Τα καλά νέα, ωστόσο, δεν τελειώνουν εδώ!

Διότι, μπορείς να εντάξεις στην καθημερινότητά σου όποιο από τα δύο οχήματα προτιμάς, με τρία μόνο βήματα ή μάλλον, με ένα μίσθωμα. Διότι, στην FlexCar, αρκεί ένα μίσθωμα και… έφυγες! Τι θα χρειαστεί να κάνεις; Απλώς, να επισκεφθείς το www.flexcar.gr, να συμπληρώσεις τη φόρμα με τα στοιχεία σου, να επιλέξεις το όχημα που προτιμάς και να περιμένεις έως και 10 εργάσιμες ημέρες για να το παραλάβεις. Έτσι με ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα (Flexdeposit) έχεις εξασφαλίσει όλα τα έξοδα του οχήματος, την ασφάλιση, τη συντήρηση, τους φόρους και την οδική βοήθεια. Ναι, όλα τα έξοδα, εκτός από τα καύσιμα!

Μικρή κατανάλωση, ευελιξία και… στυλ για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν στην πόλη

Τελικά, μπορεί ένα όχημα να αλλάξει την ποιότητα ζωή σου προς το καλύτερο, ακόμη και αν μένεις σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο; Μπορεί να σου προσφέρει μία πιο άνετη και ξεκούραστη καθημερινότητα, στην οποία κάθε μετακίνηση θα είναι μία διασκεδαστική διαδρομή; Ναι, αν είναι το κατάλληλο όχημα, δηλαδή ένα αυτοκίνητο που προορίζεται για γνήσιους city lover όπως εσύ, φυσικά και μπορείς. Άλλωστε, ένα τέτοιο όχημα είναι και το ευέλικτο, χειροκίνητο Fiat 500 Hybrid Petrol, το οποίο διαθέτει 70 ίππους, το ιδανικό αμάξωμα για αστικές μετακινήσεις, καταναλώνει περίπου 4,6 λίτρα ανά 100 χλμ. και ξεχωρίζει για το διαχρονικό, πρακτικό και κομψό design του.

Μιλώντας για design, βέβαια, αν θέλεις ένα όχημα που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στους ρυθμούς της πόλης, ενώ την ίδια στιγμή θα σε γλιτώνει με στυλ από την ατελείωτη κίνηση που προκαλείται σε ώρες αιχμής, δεν υπάρχει καλύτερος «σύμμαχος» από το κλασικό πλέον scooter Piaggio Beverly, ένα μοντέλο 300 κυβικών και 25 ίππων, με χωρητικότητα 12 lt στο ρεζερβουάρ. Πρόκειται για μία εξαιρετική επιλογή, η οποία θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρόνο και… υπομονή, όσο οι άλλοι θα περιμένουν σταματημένοι σε ατελείωτες ουρές επί της Αθηνών-Λαμίας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως ανεξάρτητα από την επιλογή που θα κάνεις, είτε αποφασίσεις πως σου ταιριάζει καλύτερα ένα δίκυκλο, είτε ένα αυτοκίνητο, είναι στο χέρι σου τι θα κάνεις με το όχημα που επίλεξες. Βλέπεις, η FlexCar σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις πόσο θα το κρατήσεις και πότε θα το επιστρέψεις, αν θα το αντικαταστήσεις ή αν θα το κάνεις δικό σου. Όπως και να έχει, έπειτα από το 14ο μήνα έχεις και την ευκαιρία της δωρεάν αναβάθμισης.

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Αν θέλεις να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου, να νιώθεις ξεγνοιασιά και όχι άγχος στην καθημερινότητά σου, αυτό που σου λείπει είναι ένα όχημα το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να σε κάνει να αγαπήσεις την πόλη ξανά. Πώς θα το βρεις; Πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στο FlexCar και επιλέγοντας το όχημα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και το γούστο σου.