Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κλιματιστικό ή ανεμιστήρας: Τι σας συμφέρει

Κλιματιστικό ή ανεμιστήρας: Τι σας συμφέρει

Τελικά το κλιματιστικό ή ο ανεμιστήρας είναι η καλύτερη επιλογή για το φετινό καλοκαίρι;

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θερμό, εάν κρίνουμε από τις ήδη αυξημένες θερμοκρασίες αλλά και από εκείνες του προηγούμενου καλοκαιριού. Εύλογα λοιπόν, μπορεί να αναρωτιέστε εάν πρέπει να επιλέξετε κλιματιστικό ή ανεμιστήρα για να διατηρήσετε τους χώρους σας δροσερούς και άνετους, δίχως περιττά κόστη και δεσμεύσεις.

Για να σας βοηθήσουμε, δημιουργήσαμε μια σύντομη λίστα με τα υπέρ κάθε επιλογής για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, καλύπτοντας τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σας.

Γιατί να επιλέξω κλιματιστικό;

Οι λόγοι που σας πείσουν να επιλέξετε μία από τις καλύτερες εφευρέσεις του σύγχρονου ανθρώπου, περιλαμβάνουν:

Είναι οικονομικό και αποδοτικό

Τα σύγχρονα κλιματιστικά επιστρέφουν το κόστος αγοράς τους, καθώς εξοικονομούν πολύτιμη ενέργεια, μειώνοντας έτσι τις δαπάνες για τον ετήσιο λογαριασμό ρεύματος.

Μάλιστα χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες του, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πότε πρέπει να το κλείσετε, αφού «αντιλαμβάνεται» την θερμοκρασία στο χώρο και μειώνει την ένταση που λειτουργεί για να την διατηρήσει.

Είναι υγιεινό

Με την χρήση του κλιματιστικού δεν απολαμβάνετε απλώς δροσερό αέρα αλλά και πεντακάθαρο σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Εκτός από τα επίπεδα υγρασίας, τα επίπεδα μικροσωματιδίων και αλλεργιογόνων παρακολουθούνται κάθε δευτερόλεπτο και παραμένουν στο ελάχιστο.

Με γνώμονα το περιβάλλον

Τα σύγχρονα κλιματιστικά λειτουργούν υπέρ μας αλλά και υπέρ του πλανήτη, καθώς διαθέτουν το ψυκτικό μέσο R32 που φροντίζει το περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα είναι 225 φορές πιο φιλικό προς το περιβάλλον συγκριτικά με τον προκάτοχό του, το R290.

Γιατί να επιλέξω ανεμιστήρα

Οι ανεμιστήρες και οι πολλές κατηγορίες τους (δαπέδου, ψύκτες αέρα, επιτραπέζιοι, τοίχου ή και οροφής) αποτελούν έναν από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να δροσιστείτε τους πιο θερμούς μήνες του χρόνου.

Πρακτική λύση

Ο ανεμιστήρας πρόκειται για μία από τις πρακτικότερες λύσεις του καλοκαιριού, ειδικά εκείνες τις ημέρες που ο υδράργυρος έχει σκαρφαλώσει και εσείς αναζητάτε μια διακριτική συσκευή για να σας δροσίσει, χωρίς όμως να «φουσκώσει» τον λογαριασμό του ρεύματος.

Ανανεώνει τον αέρα

Καθώς χρησιμοποιείται τον ανεμιστήρα ο αέρας στους χώρους σας ανανεώνεται, δημιουργείται μια αίσθηση δροσιάς ενώ δεν σπαταλάτε και πολύτιμη ενέργεια.

Ακόμα και όταν υπάρχουν αρκετά άτομα στο σπίτι, ο ανεμιστήρας μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπους, δροσίζοντας τους χώρους σας χωρίς όμως να τους παγώνει.

Χωρίς να σας ενοχλεί

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όσο και όποτε θέλετε, αφού χάρη στα χαμηλά επίπεδα θορύβου, ο ανεμιστήρας θα σας δροσίζει δίχως να προκαλεί ενοχλήσεις ή αντιπερισπασμούς.

Σε όποια επιλογή και εάν καταλήξετε, μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε κλιματιστικά ή ανεμιστήρες ενώ θα παραλάβετε την συσκευή που επιλέξατε στην πόρτα σας, στην ώρα της χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Sports in

Μαθαίνει αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League ο ΠΑΟΚ

Ο νικητής του ζευγαριού Εγνάτια-Μπάνια Λούκα θα είναι και ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024